Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi sonrası açıklama yapan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal, Trakya’da rekor bir oyla kendilerine destek veren Kapaklılı seçmenlere teşekkür etti. Çoğal, “Çok güzelsin, çok farklısın Kapaklım” dedi.

“YİNE YENİ BİR REKOR KIRDI”

Yazılı bir açıklama yapan Başkan Çoğal, şu ifadelere yer verdi: “14 Mayıs’ta gerçekleşen seçimlerde yüzde 51,77 ile Trakya'daki en yüksek oy oranıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a teveccüh gösteren Kapaklımız, 28 Mayıs’ta da gerekeni yaparak yüzde 53,96 oy oranıyla yine yeni bir rekor kırdı. Cumhurbaşkanımızın başını öne eğdirmeyen tüm hemşerilerimize teşekkür ederim. Cumhur İttifakı paydaşlarımızın ilçe yönetimlerine ve seçmenlerine canı gönülden teşekkür ederim.

“CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDERİM”

Mayıs ayı meclis toplantısının ilk oturumu yapıldı Mayıs ayı meclis toplantısının ilk oturumu yapıldı

Bizler yeni Türkiye Yüzyılı yolunda bugün dünden daha fazla çalışarak, bize oy vermiş veya vermemiş olsun tüm Kapaklılı hemşerilerimizin yanında dertlerine derman, mutluluklarına ortak olmaya devam edeceğiz. Seçim süreci boyunca bizlere destek olan; Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Çetin'e, Milletvekili Adayımız Sn. Akın Yılmaz'a, Meclis Üyelerimize, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve yönetimlerine, Mahalle Başkanlarımıza, Sandık Başkanlarımıza, müşahitlerimize, gönüllü olarak bizlere destek olan tüm hemşerilerimize ve özellikle gece gündüz demeden ailesinden, işinden, çocuklarından fedakârlık yapan çok kıymetli yönetimime canı gönülden teşekkür ederim.

“KAPAKLI YÜZYILINI BAŞLATMA ZAMANI”

Şimdi inandığımız yolda daha güçlü yürüme zamanı. Şimdi Türkiye Yüzyılı'nda Kapaklı Yüzyılını başlatma zamanı. Şimdi yine yeniden Recep Tayyip Erdoğan zamanı.”