AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adaylarından Cumhur İttifakı ruhuna uygun bir dil kullanmalarını isteyen Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyesi Aday Adayı Mesut Dinç, “AK Partili Belediye Başkan Aday Adayı arkadaşlarımızın seçim çalışmalarında propagandalarını yaparken Cumhur İttifakı vurgusunu öne çıkarmamaları bizleri rahatsız ediyor. Ben de Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı Meclis Üyesi Aday Adayı olarak yaptığım konuşmalarda ve diyaloglarda her zaman Cumhur İttifakını öne çıkarma gayretindeyim.

“MESTAN ÖZCAN’A DA BEKLENTİMİ İLETMİŞTİM”

Vakti zamanında Mestan Özcan İl Başkanıyken aynı beklentimi ona da iletmiştim. Madem ki beraber yol yürüyoruz sokakta, esnafta, pazarda, beraber kol kola yürüyeceğiz, o zaman bu kullandığımız dil bağlı olduğumuz partilerden ziyade Cumhur İttifakını öne çıkararak vurgulamamızdır.

“BURADAKİ SÖYLEMLERİNİ SAHADA DA GÖRÜP ŞAHİT OLMAK İSTİYORUZ”

CHP’li Yontar: Okullar iktidarın reklam alanı mı? CHP’li Yontar: Okullar iktidarın reklam alanı mı?

Bu ruhu yaşayıp yaşatanlardan olmamız gerekir. Bu süreçte partimize AK Parti Aday Adayı arkadaşlarımız gün aşırı hoşnut kaldığımız ziyaretlerinde istişareler yapıyoruz. Buradaki söylemlerini sahada da görüp şahit olmak istiyoruz. Cumhur İttifakını her daim vurgulayarak bu iradeyi ve ruhu ortaya koymamız lazım” dedi.