9 Aralık Cumartesi günü saat 10.00’da Çerkezköy Business Hotel’de düzenlenen Sivil Toplum Kuruşlarına özel kahvaltı programında kendini tanıtarak konuşmaya başlayan AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Şakir Demirel, “Kapaklımız yeni ilçe olmasından dolayı devlet yatırımları ve belediye yatırımları konusunda çok ihtiyaçları var.

“BURADA OLAN HERKES SEÇİLMİŞ İNSANLAR”

Bu konuda STK’lar ile beraber Kapaklımızın ihtiyaçlarını birer birer inşallah çözüme kavuşturacağız. Ben 2009 yılında Sinoplular Dernek Kuruculuğu içerisinde yer aldım. 10 yıl Sinoplular Dernek Başkanlığı yaptım. Bu süreçte sıkı ilişkilerimiz oldu. Derneklerin sorunlarını biliyorum. Burada olan herkes seçilmiş insanlar.

“SİZİ EN İYİ BEN ANLARIM”

Hiçbir maddi kazanç beklemeden bölgesindeki insanların sorunlarına çözüm bulmak için çalışan insanlar. Sizi en iyi ben anlarım. Bundan sonra belediye başkanlığı bize nasip olursa hepinizle beraber zaman zaman toplantılar yapacağız. Kapaklı için yapılabilecekleri belediyemizin imkanı ölçüsünde birlikte çözeceğiz.

CHP’li Yontar: Diğer dünyada adalet sorulacaktır CHP’li Yontar: Diğer dünyada adalet sorulacaktır

“KAPAKLI’YA HİZMET ETMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Kapaklımızda çok eksik var. Kapalı Pazar yerimiz yok. Caddelerimizde ışık yok. Yaya geçitlerine önem yok. Bu yüzden ötekileştirmeden, hiç kimseyi kırmadan birbirimizi kucaklayarak Kapaklı’ya hizmet etmek için yola çıktık. Bu konuda sizlerle istişare ederek güzel işler yapacağız” ifadelerini kullandı.Şakir Demirel Sizi En Iyi Ben Anlarım1