Cumartesi günü saat 10.00’da Divan-Et lokantasında düzenlenen kahvaltıya, Kapaklı Samsunlular Derneği Başkanı Mustafa Keleş, Trakya Tekirdağ Samsun Dernekleri Federasyonu üyeleri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Bütün Samsunluları tek bir çatı altında birleştirme amacı olduğunu belirten Acar, ‘’Başından beri diyoruz ki bu dernekler, federasyonlar, sivil toplum örgütleri bu hemşerilerimizin bir araya gelme sebeplerinin en önemlisi bir çatıda birleşmektir. Kapaklı’da bu kadar dernekler varken biz dedik ki bu dernekleri kontrol altına alalım. Hepsinin birbirinde haberdar olmaları önceliğimiz. Türkiye’nin her yerinden gelen fakir fukara hemşerilerimizin ki hepimiz aynı yerlerden geldik. Trakya Çerkezköy, Kapaklı ve bu bölgeye gelen vatandaşlarla ekmeğimiz için buluşma fırsatımız oldu. Bu nedenle biz Kapaklı’ya ‘’Küçük Türkiye Kapaklı’’ diyoruz çünkü Kapaklı’da 81 ilden göç var’’ dedi.hasan-acar-kahvaltı1

“KAPAKLI SAMSUNLULAR DERNEĞİNİN ÖNÜNDE BİRİLERİ ŞOV YAPAMAYACAK”

Şehit Songül Yakut Anaokulu 23 Nisan Müsameresi düzenledi Şehit Songül Yakut Anaokulu 23 Nisan Müsameresi düzenledi

Acar,‘’Nasıl ki dünyanın gözü Türkiye’nin üzerinde bölü parçalamak için, Kapaklı siyasetinin de gözü Samsunluların üzerinde. Samsunluları biz nasıl böleriz, nasıl etkisiz hale getiririz, Samsunlular bölündüğü takdirde bizim işimiz tamam mantığıyla yola çıkan mevcut siyasilerimizin bir yanılgıda olduğunu bugün Kapaklı Samsunlular Dernek Başkanı Mustafa Keleş benim yanımda dimdik durarak bunu perçinledi. Omurgalı bir şekilde bizim yanımızda durdu. Kapaklı Samsunlular Derneğinin önünde birileri şov yapamayacak” sözlerinin ardından Kapaklı Samsunlular Dernek Başkanı Mustafa Keleş’i alnından öperek, birlik beraberlik mesajı verdi.

“GÖREVİ AL GEL DEDİLER”

Samsunlular olarak akıllı olalım diyen Acar, “Samsunlular olarak bölünmek yok parçalanmak yok. Dün akşam Karslılar derneğine gittim. Bana Samsunlular birleşti mi diye sordular. Evet, Samsunlular birleşti. Kim rahatsız mı oluyor. Kim keyif mi alıyor artık Samsunlular birleştiği için kimse kimseye Samsunlular dağılıyor deme fırsatını vermeyeceğiz. Bu birliktelik gücümüzle biz Kapaklı da rabbim izin verirse mensubu olduğumuz siyasi partide bizim bu birlikteliğimiz ve güzümüzü görerek bize görev verdiği taktirde biz bu işi perçinlemiş olacağız. Diğer federasyon başkanı arkadaşımız Bilal Acar ile görüştük. Onlarda görevin bize tebliğ edildiği takdirde yanınızda asker gibi dikeleceğiz, görevi al gel dediler” şeklinde konuştu.

“SAMSUNLULARIN OYU KAPAKLI’DA YAKLAŞIK 20 BİN ÜZERİNDE”

Bende buradan sizin aracılığınızla CHP’nin İlçe Başkanı, İl Başkanı, milletvekilleri ve değişim diye gelen Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’e buradan sesleniyorum. Sayın Genel Başkanım Samsunluların oyu Kapaklı’da yaklaşık 20 bin üzerinde. Biz daha önceki seçimlerde de bunu gördük yaşadık Samsunluları takip eden diğer toplum örgütleri bizim yanımızda. Biz Kapaklı’da ki siyasete her türlü yön verecek güze sahibiz. Şunu da itiraf etmek isterim. CHP’ye ben yeni katıldım. Bunun 2 tane sebebi var. CHP’nin Kapaklı’yı Samsunlu bir adayla seçimi alacağını CHP Genel Merkezinde konuşturmayı başardık. Biz bu gücümüzü CHP’ninde gücüyle birleştirerek rabbimin de izniyle bu görevin bize tebliğ edileceğini düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncülerle çıktığımız yolda desteklerinizi bekliyorum’’ dedi.hasan-acar-kahvaltı2