Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil, 7 yaşında bir çocuğa çarpıp kaçtı. Kazada Y.Y. isimli çocuk yaralanırken,  vatandaşlar araçların bölgeden hızlı geçtiğini belirterek önlem alınması gerektiğine dikkat çekti.

Kaza, Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kazak Gölü Mesire Alanı istikametinde seyreden 59 YS 026 plakalı bir otomobil, Y.Y. isimli 7 yaşındaki bir çocuğa çarpıp kaçtı. Yaralanan Y.Y., 112 Acil Servis ekiplerince ambulansla hastaneye kaldırıldı. Emniyet ekipleri ise kaçan sürücünün kimliği tespit etmek için bölgedeki güvenlik kameralarını takibe aldı.

“TALEPTE BULUNDUK CEVAP VEREN OLMADI”

Bölgede sıklıkla kazaların yaşandığını belirten vatandaşlar, duruma tepki gösterdi. Kazak Gölü'ne gidiş gelişlerde kullanılan bu yolda bazı araçların hız yaptığını ve bazı sürücülerinse alkollü olduğunu belirten bölge halkı, “Buraya bir kasis yapılması için defalarca yetkililere talepte bulunduk ancak talebimize cevap veren olmadı. Önlem alınması için birilerinin ölmesi mi gerek?” dedi.

Yaralı çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili başlatılan soruşturma işlemleri sürüyor.