Kapaklı’da altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda üstyapı çalışmaları için hazırlıklar tamamlanıyor. Erbay, Alaaddin ve Faruk Ilgaz Caddeleri’nde TESKİ ekiplerinin 16 Ocak Cuma gününe kadar gerçekleştirmesi beklenen kontrollerin ardından, söz konusu güzergâhlar üstyapı çalışmalarının yapılabilmesi için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teslim edilecek.
Hava şartlarının elverişli olması halinde, 19 Ocak Pazartesi gününden itibaren Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından altyapı çalışmaları nedeniyle zarar gören yollarda üstyapı çalışmalarına başlanacak.
Araç sürücüleri ile sürücü kursları tarafından yoğun olarak kullanılan ve trafik akışının yüksek olduğu bu güzergâhlarda, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak yolların yeniden güvenli ve konforlu hale getirilmesi planlanıyor.





