Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Coşkun Uygur (33), tartıştığı husumetlisi Erkan Davulcu (19), tarafından av tüfeğiyle öldürüldü. Davulcu ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Önceki gece yarısı Hıdıraağa Mahallesi’nde meydana gelen olayda iddiaya göre aralarında husumet bulunan Erkan Davulcu ile Coşkun Uygur sokakta karşılaştı. Yaşanan tartışma kavgaya dönüşünce Erkan Davulcu üzerinde bulunan av tüfeği ile Coşkun Uygur’a ateş etti. Uygur kanlar içinde yere düşerken, Erkan Davulcu ise olay yerinden kaçtı.

HAYATINI KAYBETTİ

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, olayda yaralanan Uygur kaldırıldığı Çorlu Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Polis ekiplerinden dron destekli denetim Polis ekiplerinden dron destekli denetim

Olay yerinden kaçarak kayıplara karışan Davulcu’yu yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri zanlıyı kısa sürede olay anında kullandığı av tüfeği ile yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edilen Davulcu, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.