AK Parti Kapaklı Gençlik Kolları üyesi 19 yaşındaki Ümit Çağan, Kapaklı Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı için resmi başvurusunu gerçekleştirdi. Evraklarını AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal'a teslim eden Çağan, “ 22 Aralık 2020'de AK Partiye teşkilatına katılırken Merhum Aşık Veysel'in şu dizelerini kendime rehber edinmiştim:

Uzun ince bir yoldayım, Gidiyorum gündüz gece...” dedi.

CHP’nin itirazı bir kez daha reddedildi CHP’nin itirazı bir kez daha reddedildi

Çağan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“İlk hocam, ilk yoldaşım, ilk arkadaşım. Gençliğim, heyecanım; her kademesinde görev yapmaktan gurur duyduğum Kapaklım. Şimdi senin için yeni bir yol, yeni bir başlangıç vakti!

“ŞEHRİMİZİ DAHA İYİ BİR YER HALİNE GETİRME SORUMLULUĞUNU TAŞIDIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM”

Burada yaşayan, bu sokaklarda oynayan ve bu topraklarda yetişen biri olarak, şehrimizi daha iyi bir yer haline getirme sorumluluğunu taşıdığımı düşünüyorum. Genç bir birey olarak, enerji, dinamizm ve vizyonla doluyum. Şehrimizin daha iyi bir geleceğe doğru adım atması için, Bu şehre olan sevgim ve sorumluluğumla, bu şehrin gelişimine, refahına ve güzelleşmesine katkı sağlamak için, şehrimizin daha iyi bir geleceğe kavuşması için daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha refah bir yer haline gelmesi için elimden geleni yapmaya hazırım..

“GECE GÜNDÜZ KOŞMAYA VE KOŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Türkiye'nin büyük ozanı Neşet Ertaş "Aşkınan çalışan yorulmaz, ne zaman öldüysem, ben o zaman yoruldum" demişti. Ülkeme Kapaklıma ve milletime hizmette, yorgunluk, rehavet, yılgınlık ve bıkkınlık gibi kavramları asla tanımıyorum. Nefes aldığım gücümün yettiği ve milletimin bana yetki verdiği müddetçe Kapaklıma nice hizmetler nice eserler ve yatırımlar kazandırmak için gece gündüz koşmaya ve koşturmaya devam edeceğim.

“BU YOLCULUKTA HEP BİRLİKTE HAREKET EDELİM”

AK Parti, sizlerin desteği ve güveniyle, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler Yerel Seçimlerinde AK Parti Kapaklı Belediyesi Meclis Üyesi aday adayıyım. Desteklerinizi esirgemeyin, bu yolculukta hep birlikte hareket edelim. Kapaklı’yı Gençlerle inşa edelim."

ÇOĞAL: GENÇ KARDEŞİMİZİN HAKKINDA HAYIRLI OLMASINI DİLERİM

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde her zaman gençlerimizin yanındayız. Gençlik Kollarımızdan kıymetli kardeşim Ümit Çağan Kapaklı Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvurusunu iletti. Gençlik Kollarından gelen bir ilçe başkanı olarak gurur ve mutluluk duydum, genç kardeşimizin hakkında hayırlı olmasını dilerim” dedi.