Ülkü Ocakları Tekirdağ İl Başkanlığı, Çerkezköy’de ‘Uyuşturucu ve Ekran Bağımlılığı konulu konferans düzenlendi.
Geçtiğimiz hafta Süleymanpaşa'da Ülkü Ocakları ilçe başkanlığı tarafından liselerde öğrencilere sabah çorbası ikram edilmesiyle ilgili bir haber sitesinde "Ülkü Ocakları Liselere Girdi" başlığıyla haber yapılmıştı. Bunun üzerine Süleymanpaşa'daki Eğitim İş Sendikası üyelerinden bir öğretmenin sosyal medyada "Biz olduğumuz sürece hiçbir Ocak ve Odak okullarda at oynatamaz. O atın ayağını tökezletiriz" sözlerine Ülkü Ocakları Tekirdağ İl Başkanı Hayrullah Zıvalıoğlu Çerkezköy'de ekran ve uyuşturucu bağımlılığına dikkat çekmek üzere katıldığı programda sert tepki gösterdi.

“SİZ KİMSİNİZ?”

Ülkü Ocakları İl Başkanı Zıvalıoğlu yaptığı açıklamada haber sitesinin yayınından sonra tepki gösteren Eğitim İş sendikalı öğretmene "Sen kimsin ki bin yıllık Türk tarihinin temsilcisi Ülkü Ocaklarını dünyadaki fitne merkezleri ele geçirip deviremedin? Sen mi devirebilirsin? Siz kimsiniz ki 1980'de vatanın bölünmez bütünlüğü için 5 bin ağabeyimizin şehit olduğu bu harekete parmak sallayıp korkutabileceğinizi zannediyorsunuz? Siz kimsiniz 15 Temmuz'da darbeye direnen Ülkü Ocaklarını tehdit edebileceğinizi sanıyorsunuz?" diye sordu.1 Ülkü Ocakları’ndan Sert Tepki

“MÜSAADE ETMEYECEĞİZ"

Sözlerine devam eden Zıvalıoğlu, "Onların arzuladıkları gibi vatanımıza ihanet ve şer merkezlerinin okullarda örgütlenmesine Ülkü Ocaklarının varlığı ile müsaade etmeyeceğiz. Ülkü Ocakları'ndan Aziz Sancar'lar, Alparslan Türkeş'ler, Fatihler ve Mustafa Kemal Atatürk'ler çıkar" ifadelerini kullandı.

Çerkezköy için uyarı: 12 saat kesilecek Çerkezköy için uyarı: 12 saat kesilecek

"SİZLER YETİŞTİRMEDİNİZ Mİ?" 

Tekirdağ Ülkü Ocakları İl Başkanı Hayrullah Zıvalıoğlu muhalif sendikayı kast ederek "Askere, polise kurşun sıkan dağa çıkan, milleti bölmeyi yemin etmiş olanları sizler yetiştirmediniz mi? Haram sofralarda gençlerin beynini kirletip devlete düşman etmediniz mi?" sorularını yöneltti.

“ÇALIŞMALARIMIZ İLE SİZİ RAHATSIZ ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

İl başkanı, "Ülkü Ocakları'ndan rahatsızlık duymanızın sebebi gençlerimizin tertemiz zihnini kirletmek ve ele geçirmektir. Asıl biz orada var olduğumuz müddetçe siz okullarda at oynatamayacaksınız. Ülkü Ocakları liselerde dün de vardı, bugün de var ve yarın da olmaya devam edecek. Çalışmalarımız ile sizi rahatsız etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Program çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.2 Ülkü Ocakları’ndan Sert Tepki