Çerkezköy için uyarı: 12 saat kesilecek Çerkezköy için uyarı: 12 saat kesilecek

Ufuk Özkan ve Rojda Demirer’in komedi türü tiyatro oyunu, 23 Aralık Cumartesi günü 16.00 ve 19.00 saatlerinde Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın da izleyenler arasında yer aldığı “Seviyorsan Git Ayrıl Bence” adlı tiyatro oyununa Çerkezköylü tiyatro severler büyük ilgi gösterdi. 

Boşanmak üzere olan bir çiftin hikayesinin anlatıldığı oyunun konusu şöyle: “Çiftin son buluşmasında neler yaşanabilir? Ya bu son buluşulan yer aslında ilk buluşulan yer ise? Geçmişi masaya yatırmayı düşünen Ayhan ve Özlem çifti Krizantem çay bahçesinin masasını seçince ortaya eğlenceli bir sonuç çıkar mı? “Her aşk biraz komiktir”, “Arabesk Müzikali”, “Kadın Kafası ve Emlakçıyı Beklerken” oyunlarının yazarı İrfan Kangı’dan bu kez boşanmayı düşünen çiftlerin gerçekte nasıl davranması gerektiğini eğlenceli bir dille anlatan tek perdelik bir komedi oyunu olan “Seviyorsan Git Ayrıl Bence” hepimizin bir şekilde şahit olduğu aile içi uyuşmazlıkları sahneye taşıyor.” 

Oyun sonunda sahneye çıkan Başkan Akay oyuncuları performanslarından dolayı tebrik ederek kendilerine çiçek takdim etti.“ Seviyorsan Git Ayrıl Bence' Çerkezköy’de Izleyiciyle Buluştu 1