31 Mart’ta yapılacak seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını sürdüren adaylar, saha çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geliyor. Bazı belediye başkan adayları ise düzenledikleri programlarda ve gezilerde, oyun havaları eşliğinde vatandaşlarla birlikte göbek atarak hünerlerini sergiliyor. 

CHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin, CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, CHP Tekirdağ büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer ve AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, vatandaşlarla bir araya gelerek karşılıklı göbek atan adaylar arasında yer alıyor. 

EN GÜZEL HANGİ ADAY OYNUYOR? 

CHP'li başkan ifşa etti: AK Partili başkan 483 milyon borç bıraktı CHP'li başkan ifşa etti: AK Partili başkan 483 milyon borç bıraktı

Adaylar, bu anların yer aldığı videoları sosyal medya hesaplarında paylaşarak takipçilerinden destek istiyorlar. Bizler de Kapaklı Gazetesi olarak bu adayların performanslarını derleyerek bir haber hazırladık. Sizce en güzel hangi aday oynuyor?