Kapaklı Sahası’nda Pazar günü oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor Sezai Yüksel, Asım Can Çaykıran, Serkan Ersöyleyen, Emirhan Verkaya, Tuna Akgüneş, Enes Dada (Dk.46 Alparslan Abdioğlu) , Emre Kaymaz (Dk.85 Ziya Bozbay), Mikail Serhat Esenlik (Dk. Uğur Hasko), Buğra Yaman (Dk.77 Oğuzhan Zel), Tansu Yazıcı (Dk.50 Yağız Batur), Yusuf Özkan kadrosu ile çıkarken, Gebzespor ise karşılaşmaya

Sercan Yılmaz, Ömer Çoban, Ali İhsan Özkanca (Dk.74 Mehmet Tosun), İliyaz Işık, Batuhan Boyoğlu, Mustafa Pınar (Dk.46 Adem Parlak), Emre Koskor (Dk.46 Baran Kaya), Özgürcan Özcan, Ömer Faruk Can, Selman Çiftkanatlı (Selim Şahinbaş), Alperen Yazıcı (Dk.62 Murat Yetimhellaç) kadrosu ile çıktı.

GEBZESPOR ÖNE GEÇTİ

Karşılaşmaya her iki takımda galibiyet parolası ile başlarken, 8’nci dakikada Mustafa Pınar’ın ara pasında İliyaz Işık topla buluştu. Rakip savunmanın da kademe hatası yaptığı pozisyonda topu ağlara göndererek Gebzespor’i 1-0 ön geçirdi. 17’nci dakikada Ömer Faruk Can’ın kaleye şutunda Kapaklıspor savunmasında Mikail Serhat Esenlik topun önüne kayarak yattı. Topun elle temasına orta hakem Okan Kayataş penaltıya hükmetti. Penaltıyı Mustafa Pınar kullandı. Kapaklıspor kalecisi Sezai Yüksel sol tarafına atılan şutta doğru köşeye yerinde hamle ile topu çeldi.

Taşkıranlar Samsungücü Futbol Okulları açıldı Taşkıranlar Samsungücü Futbol Okulları açıldı

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

Ev sahibi Kapaklıspor ilk ciddi atağında golü buldu. 30’ncu dakikada Yusuf Özkan geliştirdiği atakta topu ağlara göndererek skora dengeyi getirdi.  32’de Özgürcan Özcan’ın düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Özgürcan’ın vuruşunda top barajdan döndü, bir kez daha şutunda top kalecide kaldı. 41’nci dakikada Selman’ın ortasında İliyaz’ın kafa vuruşu kalecide kaldı.Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmadı ve ilk devre karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı.

İLLİYAZ İKİNCİ GOLÜ ATTI

48’de Ömer Faruk Can’ın sol kanattan bindirip arka direğe kestiği topu Özgürcan Özcan savunma müdahalesine rağmen ağlara gönderdi ancak hakem Okan Kayataş şut öncesi elle oynama tespit etti. Rakibi karşısında hızlı hücumlar geliştiren Gebzespor 52’inci dakikada karşılaşmada bir kez daha öne geçti. Kapaklıspor ceza sahası içinde yaşanan karambolde bir kez daha sahneye çıkan İliyaz kendisinin ve takımının ikinci golünü attı. 60’ncı dakikada Ömer Faruk Can çalımlarla ceza sahasına girdi. Rakip savunmayı ekarte etti. Karşı karşıya vuruşunda maçın adamı Sezai Yüksel’e takıldı.

KAPAKLISPOR PUANINI 29’A YÜKSELTTİ

75.dakikada Yağız’ın şutunda kaleci Sercan Yılmaz’dan dönen topta Emre Kaymak kafayla vurdu ve skora yeniden denge getirdi.77.dakikada Selim Şahinbaş ceza sahasına girerek pas yerine şut tercihini kullanınca Gebzespor mutlak bir golden oldu. 85’inci dakikada sol kanattan yapılan ortada Özgürcan Özcan’ın röveşatası kaleci Sezai Yüksel’de kaldı. 90+1’de gelişen Gebzespor atağında kaleci son anda topu kornere çeldi. 90+5’te Baran’ın kafa vuruşu kalecide kaldı. Gebzespor yedi dakikalık oynanmamış sürede rakip kaleyi ablukaya aldı. Kaleye yönelen bir şutu Asım Can Çaykıran kale çizgisinin yarım metre önünde müdahale etti. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmadı ve karşılaşmada 2-2’lik eşitlikle tamamlandı. Bu sonuçla puanını 50’ye yükselten Gebzespor, 52 puanlı Çorluspor 1947’yi bir maç eksiğiyle takibi sürdürdü. Kapaklıspor ise puanını 29 yaptı.