Kurulmasından bu yana gösterdiği performansıyla adından söz ettirmeyi başaran Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü, 5 – 15 yaş arasındaki çocukları sportif faaliyetlere yönlendirmek amacıyla futbol okulu açtı.

Kurulan futbol okulunda Kapaklı’da yaşayan tüm çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spora yönlendirmeyi amaçladıklarını dile getiren Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü Teknik Direktörü Furkan Aşık, “Futbol okulumuzun henüz kurulduğu bir hafta olmasına rağmen 50 öğrencimiz mevcut. Antrenmanlarımız cumartesi ve Pazar günü saat 17.00’da Kapaklı Şehir Stadı’nda oluyor. Tüm 5 -15 yaş arası çocuklarımız velileri ile Kapaklı Şehir Stadı’nda bulunan kayıt ofisimize gelip kaydını yaptırabilir.

Sitespor 3 puanı 3 golle aldı Sitespor 3 puanı 3 golle aldı

“200 ÖĞRENCİ HEDEFİMİZ VAR”

Futbol okulundaki amacımız Kapaklı’da yaşayan tüm çocuklarımızı gençlerimizi iyi bir futbol eğitiminin yanı sıra iyi bir birey olmaları yönünde geliştirmek.  Onları kötü alışkanlıklardan uzak tutarak sağlıklı birer birey olarak topluma kazandırmak istiyoruz. Futbol okulumuzda eğitim gören her bir çocuğa lisans çıkararak onları akademi liglerine sokmak en büyük hedeflerimizden bir tanesi. 2024 yılı sonuna kadar 200 öğrenci hedefimiz var. İnşallah verdiğimiz eğitimin kalitesiyle orantılı olarak bu sayıya ulaşacağız” dedi.

“HER ÇOCUK BİR GELECEK”

Çocukların iyi bireyler olmaları için çalışacaklarını ifade eden Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübü Başkanı Mustafa Taşkıran, “Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızla birlikte Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübümüzün futbol okullarını açmış bulunmaktayız. Çocuklarımızın iyi bireyler olmalarını ve topluma faydalı olmalarını sağlamak için söz veriyoruz. Her çocuk bir gelecek” diye konuştu.