Veliköy, Kızılpınar ve Bağlık Mahallelerinde kurulan mahalle iftarları ile başlayan Çerkezköy Belediyesi’nin iftar programları hafta sonu İstasyon, Fatih ve Yıldırım Beyazıt Mahallelerinde devam etti.

2014 yılından bu yana her yıl Ramazan Ayı’nda Çerkezköy Belediyesi olarak mahalle iftarları düzenlediklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu yılki mahalle iftarlarını ilk olarak Veliköy, Kızılpınar ve Bağlık Mahallelerinde başlamıştık. Bu hafta sonu ise 7 Nisan Cuma günü İstasyon Mahallesinde, 8 Nisan Cumartesi günü Fatih Mahallesinde ve 9 Nisan Pazar günü ise Yıldırım Beyazıt Mahallesinde yaşayan hemşehrilerimiz ile aynı iftar sofrası etrafında buluşmanın heyecanını, mutluluğunu, huzurunu yaşadık.” dedi.

"ŞAHSIM VE ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ ADINA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM"

İstasyon Mahallesi’nde düzenlenen iftarın sponsorluğunu Ascem İnşat ve Asbaş Hipermarket’in yaptığını belirten Akay, “Fatih Mahallesindeki iftarımızın sponsorluğunu ise Boğaziçi Katı Atık Yönetim Tur. Taş. San. ve Ltd. Şti. firması yaptı. Pazar günü Yıldırım Beyazıt Mahallesinde gerçekleştirdiğimiz mahalle iftarımıza da Bener İnşaat Taahhüt ve Tic. Ltd. Şti. ile DİK Yapı firmaları sponsor oldu. Mahalle iftarlarına yaptıkları maddi katkılardan dolayı Ascem İnşaat’a, Asbaş Hipermarket’e, Boğaziçi Katı Atık Yönetim Tur. Taş. San. ve Ltd. Şti.’ye, Bener İnşaat Taahhüt  ve Tic. Ltd. Şti. ve DİK Yapı firmalarına şahsım ve Çerkezköy Belediyesi adına teşekkürlerimi sunuyorum. Allah yaptıkları hayırları kabul etsin.” ifadelerini kullandı.

MAHALLE İFTARLARI DEVAM EDECEK

“İstasyon, Fatih ve Yıldırım Beyazıt Mahallesinde kurduğumuz iftar soframızda bizlerle beraber olan mahalle sakinlerine teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum.” diyen Akay, Çerkezköy Belediyesi’nin mahalle iftarlarının önümüzdeki günlerde diğer mahallelerde devam edeceğini söyledi.

İLGİ BÜYÜKTÜ

İstasyon, Fatih ve Yıldırım Beyazıt Mahallelerinde kurulan mahalle iftarlarına, Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram ve Nedim Yılancı, CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, Belediye Meclis Üyelerimiz ve İstasyon Mahallesi Muhtarı Bahri Çakır, Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Çetin ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarı İrfan Akem ile binlerce vatandaş katılarak, aynı sofra etrafında oruçlar açıldı, dualar edildi ve sohbetler yapıldı.

Çerkezköy’de pazar günü kesinti yaşanacak Çerkezköy’de pazar günü kesinti yaşanacak

TASAVVUF MÜZİĞİ DİNLETİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fatih Mahallesi’nde kurulan mahalle iftarında Çerkezköy Belediyesi’nin Ramazan Ayı etkinlikleri çerçevesinde Tasavvuf Müziği sanatçısı Cem Güney ve saz ekibi sahne aldılar ve Fatih Mahallesi sakinlerine tasavvuf müziği dinletisi sundular.