10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ne özel kutlama mesajı yayımlayan Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal, “10 Ocak 1961 tarihinde 212 Sayılı Kanun ile yürürlüğe girerek, Basın mesleği icrasında emek veren basın mensuplarımızın haklarını düzenleyen ve “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kabul edilen bu özel günde, değerli basın mensuplarımızın sevinç ve gururunu gönülden paylaşıyorum.

Gazetecilik, fedakârlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Kamu yararına hizmet yapmakta olan gazeteci arkadaşlarımız, ülkemizin ve ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır.

Okul servisi ve okul çevrelerinde denetim gerçekleştirildi Okul servisi ve okul çevrelerinde denetim gerçekleştirildi

Bu duygu ve düşüncelerle, kaymakamlık olarak yürüttüğümüz tüm çalışmalarda büyük desteğini aldığımız basınımıza teşekkürlerimi sunuyor, ilkeli ve objektif bir anlayışla devam edeceğine inandığım çalışmalarında başarılar diliyor, ilçemizde görev yapan tüm basın mensuplarının “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü" kutluyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.