Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi, Çerkezköy genelindeki ibadet yerlerinin genel çevre temizlikleri Çerkezköy Belediyesi Ekipleri tarafından gerçekleştirilirken, talep eden ibadethanelerin halıları yıkanıyor.

Çerkezköy genelindeki ibadet yerlerinin temizliklerinin düzenli olarak yapıldığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “21 Nisan Cuma günü başlayacak olan Ramazan Bayramı öncesinde Çerkezköy genelindeki tüm ibadet yerlerinin genel çevre temizlikleri Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından yapılıyor.

Çerkezköy için uyarı: 12 saat kesilecek Çerkezköy için uyarı: 12 saat kesilecek

“İBADETHANELERİN HALILARI DA YIKANIYOR”

Vatandaş Ramazan Bayramı’nda daha temiz, daha hijyenik bir ortamda ibadetlerini yapabilmeleri için tüm ibadet alanlarında genel bir temizlik çalışması yapıyoruz. Camilerin genel çevre ve bahçe temizliklerini tamamlamak üzereyiz. Ayrıca talep eden ibadethanelerin halıları da Çerkezköy Belediyesi görevlileri tarafından yıkanarak, temizleniyor, Bu vesile ile Çerkezköylü vatandaşlarımızın ve tüm İslam Alemi’nin mübarek Ramazan Bayramlarını kutluyor, sevdikleri ile beraber nice Bayramlara ulaşmalarını diliyorum.” ifadelerini kullandı.