Toprak altında kalan 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı Toprak altında kalan 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı

ÇOSB Bölge Müdürlüğü yönetim binasının yanındaki park alanına kurulan şarj istasyonu kullanıma açıldı. Kurulan şarj istasyonu DC Hızlı Şarj istasyonu özelliğini taşıyor. Elektrikli araçlar için yaklaşık 120 kW güç sağlayan şarj istasyonu bu güçteki araçları ortalama yarım saatte şarj tam dolu hale getirebilmekte.
 
Vatandaşların elektrikli araçlarını nasıl  şarj edecekleri hakkında bilgi veren ÇOSB yetkilileri, " AppleStore ve Google PlayStore’den ‘Estasyon’ uygulamasını indirerek istasyonlar hakkında bilgi sahibi olabilirler. Uygulamayı indiren kullanıcılar; istasyon noktalarını, şarj ünitelerinin uygunluklarını, tarifeleri, şarj işlemine dair tarih, süre, bedel ve enerji aktarım miktarı gibi verilere anında erişebilmektedirler" dedi.
 
7/24 hizmet veren istasyon tüm kullanıcılara hizmet vermeyi amaçlıyor. Konuyla ilgili konuşan ÇOSB yetkilileri şunları söyledi: “Sürdürülebilirlik ve temiz enerjiye gösterdiğimiz özenli bakış açısını böyle bir hizmetle güçlendirmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz.”