Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından, bölgedeki birlik ve dayanışmayı artırmaya yönelik gerçekleştirilen futbol ve tenis turnuvalarının başarılı takımları ve sporcuları için kupa ve ödül töreni gerçekleşti.

ÇOSB tarafından düzenlenen turnuvanın ödül törenine; ÇOSB Bölge Müdürü F. Çiğdem Baykal ile ÇOSB Bölge Müdürlüğü birim müdürlerinin yanı sıra takımların oyuncuları ve firma temsilcileri katıldı.

Futbol Turnuvası’nda dereceye girenlere kupalarını ve ödüllerini ÇOSB F. Çiğdem Baykal ve ÇOSB Bölge Müdürlüğü birim müdürleri verdi. Törende ayrıca turnuva komite üyelerine ve futbol turnuvasında hakemlik yapan TFFHGD Tekirdağ Şubesi hakemlerine de sağladıkları katkıdan dolayı plaket verildi. Ödül ve kupa töreninin ardından program kokteyl ile devam etti.

FUTBOL TURNUVASININ 15’İNCİSİ, TENİS TURNUVASININ 13’ÜNCÜSÜ DÜZENLENDİ

 Heyecanlı ve çekişmeli anların yaşandığı futbol turnuvası’nın bu yıl 15’incisi, tenis turnuvası’nın ise 13’üncüsü düzenlendi. 3 grup halinde maçların yapıldığı futbol turnuvasına; ACT Metal, Altınyıldız, Çemobsan, ÇOSB Müdürlüğü, Deva-1, Deva-2, ELK Motor, GF Hakan Plastik, Hattat, Hema, Hunamis, İnan Makina, İreks, Pelsan, Technocast, Teknogon, Uğurteks, Vem İlaç firmaları yer aldı.

Tenis Turnuvası’na da ilgi oldukça yoğun oldu. Çift erkekler, 40 yaş ve üstü erkekler, 25 yaş ve üstü erkekler, yeni başlayan erkekler ve 18 yaş ve üzeri kadınlar olmak üzere 5 ayrı kategori halinde yapıldı.

FUTBOL TURNUVASININ ŞAMPİYONU HATTAT TRAKTÖR

Futbol turnuvasının şampiyonu Hattat Traktör olurken, turnuvanın ikincisi Vem İlaç, üçüncüsü ise Deva-1 takımı oldu. Turnuvada en centilmen takım İreks Gıda olurken, Hattat Traktörden Kemal Bekçi 33 golle gol kralı oldu. Turnuvanın en iyi kalecisi ise Deva-1 takımından Yasin Yaslıkaya oldu.

TENİS TURNUVASINDA DERECE YAPANLAR

Tenis Turnuvasında başarı elde edenler şu isimlerden oluştu:

18+ Kadınlar Tenis Turnuvası Birincisi: Elif Er.

Çerkezköy’de pazar günü kesinti yaşanacak Çerkezköy’de pazar günü kesinti yaşanacak

18+ Kadınlar Tenis Turnuvası İkincisi: Cansu Akpolat.

25+ Erkekler Tenis Turnuvası Birincisi: Beha Gedikli.

25+ Erkekler Tenis Turnuvası İkincisi: Recep Karagöz.

40+ Erkekler Tenis Turnuvası Birincisi: Harun Pastırmacı.

40+ Erkekler Tenis Turnuvası İkincisi: Akif Özenler.

Yeni Başlayan Erkekler Tenis Turnuvası Birincisi: Yusuf Yetiş.

Yeni Başlayan Erkekler Tenis Turnuvası İkincisi: Sefa Ünsal.

Çift Erkekler Tenis Turnuvası Birincisi: Beha Gedikli ve Tuğberk Uzun

Çift Erkekler Tenis Turnuvası İkincisi: Harun Pastırmacı ve Alptuğ Ay.

çosb-turnuva-ödül