Çerkezköy'de iki mahallede de yapılacak düğün salonlarının temelini attıklarını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Hemşerilerimize söz verdiğimiz iki önemli projemizin çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak düğün salonlarımızda birçok mutluluğa ev sahipliği yapacağız.” dedi.

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Düğün Salonu projesi kapsamında hafriyat çalışmaları tamamlandı. Temel izolasyonunun yapılmasının ardından temel altı grobetonu atıldı ve radye temel betonu döküldü.

Hızlı tren çalışmalarında 2 işçi toprak altında kaldı Hızlı tren çalışmalarında 2 işçi toprak altında kaldı

VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNE SUNACAĞIZ

Çerkezköy’e iki yeni düğün salonu kazandırdıklarını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Her iki düğün salonu da yaklaşık bin 400 metrekare kapalı alana sahip olacak. Düğün salonlarımızda çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kızılpınar düğün solunan ardından Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde yaptığımız düğün salonunun da temelini attık. Hemşerilerimize söz verdiğimiz iki önemli projemizin çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak düğün salonlarımızda birçok mutluluğa ev sahipliği yapacağız.

NİŞAN, TOPLANTI KONFERANS VE SEMİNER YAPILABİLECEK

İnşaat çalışmalarının tamamlanması ve çevre düzenlemelerinin gerçekleştirilmesinin ardından her iki düğün salonumuzu da en kısa zamanda Çerkezköylü hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Vatandaşlarımız düğün, nişan, toplantı, konferans ve seminer gibi etkinliklerini burada rahatça ve ferah bir ortamda yapabilecekler.” dedi.