Cumhuriyet Meydanı önünden start alan Cumhuriyet Koşusu Atatürk Caddesi istikametine devam ederken, sporcular Narin Kavşağı’ndan dönerek yeniden Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı önünde Çerkezköy Belediyesi 9. Cumhuriyet Koşusunu tamamladılar.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Çerkezköy’e Ağır Ceza Mahkemesi kurulmasına karar verildi Çerkezköy’e Ağır Ceza Mahkemesi kurulmasına karar verildi

2 kategoride yapılan 9. Cumhuriyet Koşusunda Kadınlar Kategorisi’nde Ümmühan Şahin 1’inci olurken; Hatice Aydın 2’nci, Funda Kareyeva ise 3’üncü oldu. Erkekler Kategorisi’nin 1.’si Abdulhalit Çağıran olurken; Ayetullah Bazı 2’nci, Nahed Nahib ise 3’üncü oldu. Cumhuriyet Koşusunun tamamlanmasının ardından dereceye giren sporculara ödüllerini Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay verdi.

PARKURU BELEDİYE BAŞKANI AKAY DA TAMAMLADI

Ayrıca Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen 9. Cumhuriyet Koşusuna katılan tüm atletlere tişört ve anı madalyası hediye edilirken; 9. Cumhuriyet Koşusuna CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ile birlikte katılan Belediye Başkanı Vahap Akay, koşuyu tamamladı. Cumhuriyet Koşusuna katılan herkese teşekkür eden Belediye Başkanı Akay, kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıldönümünü ve Cumhuriyetimizin 100. Yılı’nı bir kez daha kutladı.