‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’ dolayısıyla basın mensupları ve Çerkezköy Belediyesi arasında oynanan maçta, gülen taraf Çerkezköy Belediyesi oldu.

Maçın ilk yarısını Adem Çil’in ayağından bulduğu gollerle 2-0 önde kapatan basın ekibi, maçın ikinci yarısında kalesinde gördüğü gollerle maçtan 8-2 mağlup ayrıldı.

KAZANAN DOSTLUK OLDU

Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksinde yoğun yağış altında oynanan karşılaşmada Başkan Akay attığı üç golle takımının öne çıkan isimleri arasında yer aldı. ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’ etkinlikleri kapsamında Çerkezköy Belediyesi’nden oluşan futbol takımı ile Kapaklı ve Çerkezköy’de görev yapan gazetecilerden oluşan basın ekibi karşı karşıya geldi. Centilmence geçen mücadele kazanan yine dostluk oldu.

İLK YARIDA BASIN, İKİNCİ YARIDA BELEDİYE GÜLDÜ

29 Ekim Spor Kompleksi’nde oynanan maça, basın ekibi hızlı başladı. Maçın hemen başında Adem Çil ile 1-0 öne geçen basın ekibi, yine Çil ile bulduğu golle maçın ilk yarısını 2-0 önde kapattı. Maçın ikinci devresinde orta alanda boşluk vermeye başlayan basın ekibi karşısında daha etkili olan Çerkezköy Belediyesi, Başkan Akay’ın ayağından bulduğu gollerle önce farkı kapattı ardından ise öne geçti. Basın ekibinin kalesinde kurtarışlarıyla farkı engellemeye çalışan Hüseyin’in çabaları da sonuç vermeyince maç, 8-2 Çerkezköy Belediye galibiyetiyle sonuçlandı.

SELFİE PAYLAŞTI

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarını tebrik eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap, günün anısına selfi çekti. Çektiği fotoğraf karesini sosyal medya hesabında paylaşan Başkan Akay, ‘Gazeteciler günü arifesinde fark oldu’ notunu düştü.