Toprak altında kalan 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı Toprak altında kalan 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından "Baba Çocuk Etkinlik Grubu” başlatıldı. Çerkezköy Kadın Danışma Merkezi’nde başlatılan Baba Çocuk Etkinlik Grubu programı ile babaya çocuğuyla vakit geçirmesi konusunda nasıl uyumlu olacağını yaşatarak öğretilmesi ve bu kapsamda çocukların bilişsel, sosyal-duygusal, fiziksel ve dil gelişim alanlarının her birine uygun etkinlikler düzenlenmesi amaçlanıyor. Çerkezköy Kadın Danışma Merkezi tarafından başlatılacak olan program, haftada bir gün olmak üzere 4 hafta sürecek ve ücretsiz olarak hizmet verecek. "Baba Çocuk Etkinlik Grubu” programı kayıt almaya devam ediyor.

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK “HAYATA GEÇİRDİĞİMİZ BU PROGRAMIN ÇOK FAYDALI OLACAĞINA İNANIYORUM”
 
Program ile ilgili açıklamalarda bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Babanın çocuğun düşünsel, sosyal-duygusal, cinsel-rol ve kimlik gelişimi üzerinde önemli rolü bulunur. Atölyeyi yürüten Çocuk Gelişimi ve Eğitimcisi personelimiz hem baba ve çocuğa destek oluyor hem de yönlendirmelerde bulunuyor. İş hayatında aktif olup gününün büyük bir kısmını dışarıda geçiren babalar, atölye sayesinde çocuğu ile kaliteli ve eğlenceli vakit geçirmiş oluyor. Hayata geçirdiğimiz bu programın çok faydalı olacağına inanıyorum. Devam eden “Baba-çocuk Etkinlikleri” programımıza tüm babalarımızı bekliyoruz” dedi.
 
Vatandaşların 0850 459 34 34 numaralı telefonu arayıp dahili numara 3’ü tuşlayarak ya da Çerkezköy Kadın Merkezi Atatürk Kültür Merkezi Kat:2 adresine giderek programa kayıt yaptırabilirler.