Çerkezköy - Çorlu yolu Kızılpınar ikinci ışıklar kavşağında yolcu otobüsü ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Yaralanan kişiler, olay yerine gelen ambulanslarla Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 

 Kaza, öğlen saatlerinde Çerkezköy-Çorlu yolu Kızılpınar kavşağında meydana geldi. Talip D. yönetimindeki 34 GBS 100 plakalı TIR, Kızılpınar'dan çıkarak Organize Sanayi Bölgesi istikametine dönmeye çalışırken, Oğuz A. Yönetimindeki 59 KS 445 plakalı yolcu otobüsüyle çarpıştı. 

 SIKIŞAN ŞOFÖRÜ İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI 

Motosikletli sürücü ışıkta bekleyen otomobile çarptı Motosikletli sürücü ışıkta bekleyen otomobile çarptı

Kazada, otobüs şoförü Oğuz A. araçta sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Uzun uğraşlar sonucunda kurtarılan otobüs şoförü Oğuz A., tır sürücüsü Talip D. ve muavin Fatih M. 112 ekipleri tarafından hastanelere sevk edildi. 

 Kazanın ardından jandarma ekipleri ve trafik polisleri, çevrede güvenlik önlemleri aldı ve trafik tek şeritten sağlandı. Yetkililer, kazayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlatırken, yaralanan 3 kişinin ise hastanede tedavi altına alındığı bildirildi.