18 ve 15 yaşındaki şahısların saldırısına uğradı: Kalbi durdu
18 ve 15 yaşındaki şahısların saldırısına uğradı: Kalbi durdu
İçeriği Görüntüle

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Yıldızkent Köprülü Kavşağı altında otomobil ve motosiklet sürücülerine yönelik alkol denetimi gerçekleştirildi. Trafik güvenliğini sağlamak ve olası kazaların önüne geçmek amacıyla yapılan uygulamada çok sayıda sürücü kontrol edildi.

Denetimler sırasında sürücülerin alkol kontrolü yapılırken, ekipler sürücü belgeleri ve araç evraklarını da inceledi. Emniyet yetkilileri, yapılan uygulamaların sürücü ve yayaların can güvenliğini korumaya yönelik olduğunu belirtti.

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, alkol denetimlerinin ilçe genelinde belirli aralıklarla devam edeceği bildirildi. Sürücülere trafik kurallarına uymaları ve alkollü araç kullanmamaları konusunda uyarılarda bulunuldu.