Çerkezköy Atatürk Caddesi’nde yolun karşısına geçmek isteyen Ramazan Cengiz ile Muhammet Hanifi Çınar’a çarparak yaralanmalarına neden olan otomobil sürücüsü Eda B., polis ekiplerinin soluk kesen takibi sonucu yakalandı. Yapılan kontrollerde otomobil sürücüsü 154 promil alkollü çıktı.

Olay, önceki gece Çerkezköy Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Atatürk Caddesi’nde ilerleyen Eda B. yönetimindeki otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen Ramazan Cengiz ile Muhammet Hanifi Çınar’a çarptı. Kaza sonrası Cengiz ve Çınar yaralanırken, olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından ilk müdahalelerinin yapılmasının ardından ambulansa Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza sonrası olay yerinden kaçan Eda B., polis ekiplerinin soluk kesen takibi sonucu, kazaya karışan araçla birlikte saklandığı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası otoparkında yakalandı. Eda B.’nin ‘Aracı ben değil arkadaşım kullanıyordu’ yalanını ise kısa sürede MOBESE kayıtları ortaya çıkardı.

2 İlçede yarım ton kaçak tütün ele geçirildi 2 İlçede yarım ton kaçak tütün ele geçirildi

Polis ekiplerinin yaptığı alkol testinde 154 promil alkollü olduğu ortaya çıkan sürücü, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü.