Kapaklı Gazetesi - Kapaklı’da öğle saatlerinde başlayan sağanak yağış, hayatı olumsuz etkilerken  yoğun yağış nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı.

13 Temmuz Cumartesi (bugün) Kapaklı’da öğle saatlerinde başlayan yağış, etkisini arttırarak sağanağa dönüştü. Yaklaşık 2 saat süren şiddetli yağmur günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Araçları ile yollarda olan sürücüler ve vatandaşlar zor anlar yaşadı. Yoğun yağış nedeniyle ilçede yer yer su birikintileri oluşurken bazı mahallelerde ise taşkınları önlemek için vatandaşlar kendi önlemlerini aldı.

YAĞIŞLAR DEVAM EDECEK

Meteroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı son değerlendirmelere göre, Kapaklı ve civar ilçelerde önümüzdeki hafta da sağanak yağış etkili olacak. Konuyla ilgili Meteroloji’den yapılan duyuruda, yağışların yanında dolu ve fırtınanın da etkili olabileceği ifade edildi. Pazar günü itibariyle hava sıcaklığının 2 – 4 derece düşeceği ve Pazartesi günü ise 17 dereceye kadar azalacağı tahmin ediliyor. Ayrıca yetkililer tarafından yapılan açıklamada 14 Temmuz Pazar günü etkisini arttıracak yağışın Salı günü sona ereceği tahmin ediliyor.