Usta oyuncular tarafından sahnelenen Vişne Bahçesi oyununu; ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyeleri; M. Gürdal Adal, Mete Han Pekol, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri; Ahmet Temiroğlu ile Veli Ağ, ÇOSB Denetim Kurulu Üyesi Saim Buyruk ve ÇOSB Bölge Müdürü F. Çiğdem Baykal’ın yanı sıra yüzlerce tiyatrosever izledi. İki perdelik oyunun sonunda oyuncular dakikalarca ayakta alkışlandı. Oyunun ardından protokol tarafından oyunculara çiçek takdim edildi.

Oyunu; ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyeleri; M. Gürdal Adal, Mete Han Pekol ve ÇOSB Denetim Kurulu Üyesi Saim Buyruk’un yanı sıra yüzlerce tiyatrosever izledi. İki perdelik oyunda izleyenler coşkuyu ve hüznü bir arada yaşadı. Oyunun sonunda oyuncular dakikalarca ayakta alkışlandı. Oyunun ardından protokol tarafından oyunculara çiçek takdim edildi.

İş Kadınları 8 Mart dolayısıyla bir araya geldi İş Kadınları 8 Mart dolayısıyla bir araya geldi

Oyun, Çarlık Rusya’nın değişen sosyal ve ekonomik hayatında giderek güç kazanan burjuva sınıfı karşısında yok olmaya başlayan aristokrat Ranevskaya ailesinin, yeni düzen karşısında eski alışkanlıklarından vazgeçememelerini ve değişen düzenin gelişimine ayak uyduramamaları sebebi ile zenginliklerini ve topraklarını kaybedişini konu alıyor.“ Vişne Bahçesi” Ç O S B’de Sahnelendi 1