Tekirdağ Valisi Recep Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla 100 yaşındaki Emine Karagülle'yi, 100 yaşındaki Hafize Sezer'i ve Malkara Huzurevi’ni ziyaret etti.

Vali Soytürk ve Eşi Nurdan Soytürk, Emine Karagülle ve ailesi ile bir süre sohbet ederek hal ve hatırını sordu.  Karagülle’nin gönlünü ve hayır duasını alan Vali Soytürk ve Eşi Nurdan Soytürk daha sona Malkara’da ikamet eden 100 yaşındaki (1923 doğumlu) Hafize Sezer'i ziyaret etti.

SOHBET ETTİLER

Hafize Sezer'e çiçek takdim eden Vali Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk bir süre sohbet ederek hal ve hatırını sordular. Sezer’in gönlünü ve hayır duasını alan Vali Soytürk ve Eşi Nurdan Soytürk ardından oradan ayrıldı. Vali Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk'e ziyaretleri sırasında Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel ve ilçe protokolü eşlik etti.

Motorlu kara taşıt sayısı 330 bin 860’a ulaştı Motorlu kara taşıt sayısı 330 bin 860’a ulaştı

TEŞEKKÜR BELGESİ TAKDİM EDİLDİ

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle Malkara Huzurevini ziyaret eden Vali Soytürk ve Eşi Nurdan Soytürk,  huzurevi sakinleri ile birlikte Şarköy Halk Eğitim Merkezi Türk Halk Müziği Korosu tarafından düzenlenen konseri izledi. Pek çok yöreden türküler seslendiren koro, huzurevi sakinlerine keyifli anlar yaşattı. Konserin ardından Vali Soytürk, Koro Şefi Fevzi Kurtuluş’a “Teşekkür Belgesi” takdim etti.