Yerel seçimler yaklaşırken siyasi kulislerde hareketlilik sürüyor. Belediye başkan adaylığı için bazı isimler çalışmalarını hızlandırırken Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın kendine yakın isimlere Tekirdağ’da yerel bir gazete satın aldığı/aldırdığı iddia ediliyor. 

2024 yerel seçimlerinde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmak için çalışmalarını sürdürdüğü konuşulan Vahap Akay’ın, diğer ilçelerdeki ziyaretleri ve Tekirdağ basınında çıkan haberler dikkat çekiyor. Çorlu ve Süleymanpaşa başta olmak üzere ilçelerdeki bazı basın mensuplarının Vahap Akay haberleri ve paylaşımları dikkatlerden kaçmazken, Akay’ın kendine yakın isimlere yerel bir gazeteyi aldığı/aldırdığı iddiası da konuşuluyor. 

DİĞER GAZETELERİN AKSİNE BİK'TEN CEZA ALMAMIŞ

Vahap Akay’ı öven haberlerle dikkat çeken bu gazetenin son günlerde yerel basını derinden sarsan ve kapanma noktasına getiren Basın İlan Kurumu (BİK) cezalarından da ilginç bir şekilde ceza almadan kurtulduğu öğrenildi. 

"DAHA ÖNCE DE BENZER İDDİALAR VARDI"

Konuyla ilgili telefonla ulaştığımız Vahap Akay iddialara cevap verdi. Akay, Daha önce de benzer iddiaların ortaya atıldığını ve bu konuşulanları ciddiye almadığını belirtti.

Başkan Çetin: Aydınlık yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz Başkan Çetin: Aydınlık yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz