Kapaklıspor'un Bölgesel Amatör Lig 7. hafta mücadelesinde kendi evinde  Diliskelesispor’a 3-0 kaybetmesinin ardından tribünde olaylar karıştı. Tribün liderlerinden Ersin Özdemir, maç sonrası yaşanan gerginliklerle ilgili sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, tribünden desteğini çektiklerini duyurdu.

Ersin Özdemir yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Kapaklıspor’dan 6 gollü galibiyet Kapaklıspor’dan 6 gollü galibiyet

“Bugün itibariyle, Kapaklıspor tribünlerinden desteğimizi çekiyoruz. Bugünkü futbol ile ilgili hiçbir şey söylemeyeceğim; sadece değinmek istediğim konu, eleştiriyi kabul etmiyorsan, açık değilsen, bu işi kimse yapmayacak. Bu zamana kadar evimden işime, işimden evime, sadece destek olmak amacıyla Kapaklıspor tribünlerinde bulunduk. Sabah saatlerinden maç bitimine kadar hep orada olmaya devam ettik.

MUSTAFA ÇETİN’E AĞIR SÖZLER

Sözde biz, senin gözünde serseri adamlarız. Maç sonu sözde belediye başkanı Mustafa Çetin, sen tribünün üzerine ne hakla yürüyorsun, kime saldırmaya çalışıyorsun? Dua et, makam mevkidesin. Yarın seçimi kaybettiğinde selam verecek bir tane adam bulamayacaksın, unutma bunu. Sözlerimi şu kelimelerle bitirmek istiyorum: Bir insanın ulaşacağı en yüksek mevki ‘insan’ olmaktır.”