Motorlu kara taşıt sayısı 330 bin 860’a ulaştı Motorlu kara taşıt sayısı 330 bin 860’a ulaştı

Süleymanpaşa, Çorlu ve Çerkezköy’de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından toplu taşıma araçlarının sefer saatlerine uyup uymadıkları ve sefer sayısının yeterliliği konusuna denetim gerçekleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımada hizmet standartlarını yükseltmek, özellikle okulların açılması ile birlikte öğrencilerin okula ulaşımları noktasında sıkıntı yaşamamalarını sağlamak amacıyla toplu taşıma faaliyetinde bulunan araçlara yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

“DENETİMLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımıza etkin, verimli ve konforlu bir şekilde toplu ulaşım hizmeti verebilmek amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte öğrencilerimizin okula ulaşımlarında sıkıntı yaşamamaları için toplu taşıma araçlarında denetimlerimizi sıklaştırdık. Halkımıza kaliteli ve sürdürülebilir toplu taşıma hizmetini, konforlu ve güvenli bir şekilde sunmak amacıyla denetimlerimize bundan sonra da belirli periyotlarda devam edeceğiz.” dedi.