Tekirdağ Samsun Dernekler Federasyonu (TEKSAMDEF) tarafından 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle bölgede faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın temsilcilerine kahvaltı programı düzenlendi. Düzenlenen programda konuşan TEKSAMDEF Genel Başkanı Bilal Acar, fedakarca çalışan gazetecilerin gününü kutlayarak, başarılı çalışmalar diledi.

Kaymakam Gürdal, Uzunhacı Mahallesini ziyaret etti Kaymakam Gürdal, Uzunhacı Mahallesini ziyaret etti

Düzenlenen kahvaltı programında 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü kutlayan TEKSAMDEF Genel Başkanı Bilal Acar, “Gece gündüz demeden çalışan, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından olan basın ve ifade özgürlüğünü en doğru şekilde bizlere yansıtan, vatandaşın haber alma ve doğru bilgi edinme hakkına bin bir türlü emekle aracı olan basın mensuplarımız takdir edilesi bir mesleği icra etmektedirler.

“BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARADA OLMAKTAN SON DERECE MUTLU VE GURURLUYUZ”

Kamu yararını üstün tutarak doğru, tarafsız ve ilkeli bir şekilde zorlu çalışma koşullarında dahi mesai kavramı gözetmeksizin gerçeğin peşinde olan, bizlere haberin en hızlı ve en doğru şekilde aktarılmasını sağlayan meslek ahlakı ve ilkelerini gözeten basın mensupları ile bir arada olmaktan son derece mutlu ve gururluyuz.

teksamdef-gazeteci-yemek 

“HER FAALİYETİMİZDE YANIMIZDA OLAN SİZLERE AYRICA TEŞEKKÜR ETMEK İSTERİZ”

Federasyonumuzun kuruluş sürecinden bugüne kadar her etkinliğimiz ve faaliyetimiz de yanımızda olan bize de haberlerinde yer veren sizlere ayrıca teşekkür etmek isteriz. Basın aynı zamanda yaşadığımız şehrin tanıtımında ve sivil toplumun amacına ulaşmasında da en kritik noktada yer almaktadır.

“HEPİNİZE SONSUZ ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Bu vesile ile sizlerin huzurunda tüm basın emekçilerinin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü kutlarız. Bizleri kırmayıp bugün burada bu birlikteliği sağlamamıza katkıda bulunduğunuz için hepinize sonsuz şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.