Programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Taşan ve NKÜ Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aytaç Moralar katıldı. Tekirdağ ili protokolü, ticaret ve sanayi odaları başkanları ve üyeleri, organize sanayi bölgesi temsilcileri ile diğer sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, işverenler, insan kaynakları yöneticileri, öğrenciler sempozyuma büyük ilgi gösterdi.

Oturumların başkanlığını Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çiğdem Vatansever’in yaptığı Sempozyumun 1. Oturumunda, Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yaşar Esen tarafından “Tekirdağ İlinde İşgücü Piyasasının Yapısı ve İstihdamın Bugünü” konularında; Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Karadeniz tarafından “Çalışma Hayatında Değişim- Dönüşümler ve Sosyal Güvenlik” konularında bilgilendirmeler yapıldı.tekirdağda-istihdamın-bugünüvegeleceği1

Sempozyumun 2. Oturumunda, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki ve Teknik Eğitim Şube Müdürü İsmail Yılmaz tarafından “Tekirdağ İlinde Mesleki ve Teknik Eğitimin Bugünü ve Geleceği” konularında; Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çiğdem Vatansever tarafından “İnsan Kaynakları Yönetiminin Geleceği ve Çalışmanın Geleceğindeki Rolü” konularında bilgilendirmeler yapıldı.

Yüceer: Tekirdağ’ı dünya şehri yapma zamanı Yüceer: Tekirdağ’ı dünya şehri yapma zamanı

Konuklar interaktif olarak istihdam, eğitim, çalışmanın geleceği ile ilgili sorularını sempozyum konuşmacılarına sordular. Sempozyumun sonunda yapılan değerlendirmelerin ardından konuşmacılara Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Taşan tarafından takdimde bulunuldu.