Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi tarafından alınan zam kararının ardından taksimetrelerine güncelleme yapmak isteyen sarı taksiler, Çerkezköy Kapalı Pazar Yerinde kurulan taksimetre servislerine akın etti.

Çerkezköy’de taksimetre ücretlerine zam yapılmasının ardından araçlarındaki taksimetre cihazlarını güncelleyerek, yeni tarife üzerinden yolcu taşıyabilmek için taksiciler Çerkezköy Kapalı Pazar yerinin arka tarafında kurulan yetkili servis noktalarına sabah saatlerinde itibaren akın etti. Taksimetre ayar merkezlerinin önüne sabah erken saatlerde başlayan yoğunluk gün boyunca da devam etti.

Büyükşehir belediye meclisi Yüceer başkanlığında ilk kez toplandı Büyükşehir belediye meclisi Yüceer başkanlığında ilk kez toplandı

“ALDIĞIMIZ ÜCRETİN HEPSİNİ YAKITA VERİYORUZ”

Çerkezköy ve Kapaklı’da toplam 200 aracın taksimetre cihazlarını güncellediğini kaydeden Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, “Taksici esnaflarımız ile bir aradayız ve taksimetre ayarları güncelleniyor. Bu kapsamda UKOME’den geçtiğimiz günlerde zam kararı çıkmıştı. Fakat zam kararını aldıktan 2 gün sonra gelen zamlarla birlikte aldığımız zam kararının bir önemi de kalmadı. Değişen bir şey olmayacak, sonuçta aldığımız ücretin hepsini yakıta veriyoruz. Bize yansıyan bir şey yok. Vatandaşa da yazık günah. Hayırlı uğurlu olsun yani ne diyelim.

“MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÖN PLANDA TUTMALIDIR”

İlçemizde faaliyet gösteren taksilerin fiyat güncellemeleri, taksimetre ayarları bugün itibariyle de yapılıyor. Buradan esnaf arkadaşlarımıza çağrımız herkes kurallara uyarak, taksimetrelerini açarak müşteri memnuniyetlerini ön planda tutmalıdır. Bugün taksimetre cihazlarını güncellemeyen esnafımız 20 Temmuz Perşembe günü Çerkezköy-Çorlu yolu otogar yanında bulunan Kadoil petrolda bulunan servis noktasında yaptırabilir” dedi.