Tekirdağ Süper Amatör Ligi 2018 – 2019 sezonu tamamlandı. Sezonu 62 puanla bitiren Çorlu Kültürspor şampiyon olurken, ligdeki temsilcimiz Kapaklıspor ise 58 puan ile ikinci sırada yer aldı. Sezonun son haftasında General Basri Saran Stadı’nda oynan maçta Çorlu Kültürspor ile Kapaklıspor karşılaştı. 6 gollü maçta taraflar sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrılırken, sezonu şampiyon olarak tamamlayan Çorlu Kültürspor maç sonu kupasını aldı.

İLK YARIYI ÖNE TAMAMLADI

Deplasmanda iyi bir oyun sergileyen sarı lacivertliler, 27. dakikada Alihan İstek’in şutu ile 1-0 öne geçti. 34. Dakika tekrar rakip kaleye hücum gerçekleştiren Kapaklıspor, bu kez Emre Kaymaz’ın ayağından bulduğu golle farkı 2’ye çıkardı. Rakibinin peş peşe gelen gollerinin ardından bulduğu ilk pozisyonu değerlendiren Çorlu Kültürspor, 43. Dakikada bulduğu golle farkı 1’e indirdi. Başka gol sesi çıkmayınca ilkyarı Kapaklıspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

KAYMAZ SKORU BELİRLEDİ

İkinci devrede ise beraberliği yakalamaya çalışan Çorlu Kültürspor, Kapaklıspor kalesine ataklarını arttırdı. 70. Dakikada bulduğu golle beraberliği yakalayan Kültürspor, 80. dakikada tekrar fileleri havalandırarak 3-2 öne geçmeyi başardı. Sezonun son maçının son dakikalarında tekrar sahneye çıkan Emre Kaymaz 90. Dakikada topu ağlara göndererek takımına beraberliği getirdi. Kaymaz’ın bu golü ile Kapaklıspor maçı 3-3 berabere tamamladı. Maç sonunda sezonu şampiyon tamamlayan Çorlu Kültürspor, şampiyonluk kupasını düzenlenen törenle aldı.