Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nde namağlup ilerleyen Kapaklı Sitespor, kendi evinde ağırladığı Çorlu Kültürspor’u 5-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nin 12. Haftasında temsilcimiz Kapaklı Sitespor, Çorlu Kültürspor ile karşılaştı. Kapaklı Şehir Stadı’nda gerçekleşen karşılaşmada ilk devreyi 1-1 berabere bitiren Sitespor, ikinci yarıda peş peşe bulduğu gollerle zorlu rakibini kolaylıkla geçmeyi başardı. Doğancan, Gurur, Serkan (2) ve Uğur’un golleri ile  maçı 5-1 kazanan Sitespor, haftayı 3 puanla kapattı.

İLK ONBİRLER

Temsilcimiz Kapaklı Sitespor sahaya Erdal, Doğancan, Muhammed, Uğur, Hakan, Abdülmelik, Numan, Muhammed Enes, Mustafa, Doğancan ve Gurur ilk onbiri ile çıktı. Konuk ekip Çorlu Kültürspor ise Yusuf, Utkay, Burak, Ensar, Batuhan, Tugay, Serhat, Ömer, Umut, Alper ve İlkay ilk onbiri ile oyuna başladı.

İLK YARI BERABERE BİTTİ

Karşılaşmaya hızlı başlayan Kapaklı Sitespor, maçın ilk dakikalarında rakip kaleye hızlı bir atak geliştirdi. 4. Dakikada gerçekleşen pozisyonda sol kanattan hızlı ilerleyen Doğukan, topu ceza sahasına ortaladı. Havadan gelen topa dokunan Mustafa’nın şutu, direkten döndü. 15. dakikada organize atak geliştiren Çorlu Kültürspor ise Ömer’in şutunda golü bularak 1-0 öne geçti. Sitespor’un gole cevabı ise gecikmedi. 18. dakikada gelişen atakta Doğukan’ın ortasında ceza sahasında topla buluşan Mustafa, topu göğsünde yumuşatarak Doğancan’a pas verdi. Pası iyi değerlendiren Doğancan meşin yuvarlağı ağlara göndererek skoru 1-1’e çevirdi. Çekişmeli geçen ilk yarıda başka gol sesi çıkmayınca ilk devre 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Bu sonuçla Kapaklı Sitespor 31 puanla ligde liderliğini sürdürürken, 28 puanla Kapaklıspor 2. sırada yer aldı.

GOLLER PEŞ PEŞE GELDİ

İkinci yarı sahada bambaşka bir Sitespor vardı. 48. dakikada atağa geçen kırmızı beyazlı takımda Enes’in ortasında Gurur topu ağlara gönderdi. Öne geçen Sitespor rüzgarı da arkasına alarak rakip kaleye ataklarını sürdürdü. 50. Dakikada Gurur, savunmanın gerisinden kaleye bir şut denemesi yaptı fakat top az farkla auta çıktı. 61. Dakikada oyuncu değişikliğine giden Sitespor’da Mustafa’nın yerine Serkan Akyüz oyuna dahil oldu. Akyüz’ün oyuna dahil olması ile Sitespor adeta rakibine nefes aldırmadı. 65. Dakikada gelişen atakta Gurur’un savunmadan seken şutunu karambolde Serkan ağlara gönderdi. Kapaklı Sitespor, 80’inci dakikada Serkan’ın şık kafa vuruşu ile skoru 4-1 yaptı. 83. dakikada korner atışı kullanma şansı elde eden ev sahibi takımda, topun başına Mert geçti. Mert’in ortasında Uğur Hasko, kafa ile topu ağlarla buluşturdu. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maç, 5-1 Kapaklı Sitespor üstünlüğü ile sona erdi.