Bu yıl Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde ilçemizi temsil edecek olan Kapaklı Sitespor, düzenlenen törenle 2018 – 2019 sezonunu açtı. Törenin ardından Küçükçekmece Yeşilovaspor ile açılış karşılaşması gerçekleştiren Kapaklı Sitespor, 1-1 berabere kaldı.

Oynadığı oyunla seyirciden tam not alan Kapaklı Sitespor, açılış karşılaşmasında lige hazır olduğunu gösterdi. İstanbul bölgesinin iddialı futbol takımlarından Küçükçekmece Yeşilovaspor ile kıran kırana bir karşılaşma gerçekleştiren kırmızı beyazlı takım, rakibi karşısında sahadan 1-1 berabere ayrıldı.

KURBAN KESİLDİ

Düzenlenen açılış töreni 1 dakikalık Saygı Duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Ardından stadın önünde Sitespor yönetimi ve futbolcuları tarafından dualar okunarak kurban kesildi. Törenlere Kapaklı Belediye Başkan Vekili Muzaffer Yıldıran, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, Kapaklı Spor Kulübü Başkanı Hasan Dükanlı, Kapaklı Muhtarlar Derneği Başkanı Seçkin Dilsiz, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

‘’BU ÜLKEYE BİNLERCE KALİTELİ SPORCU YETİŞTİRDİK’’

Törende konuşan Kapaklı Sitespor Kulüp Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, ‘’Bu kulüp 1990 yılında kuruldu. 28 yıldır Türk sporuna hizmet etmekte. Bu ülkeye binlerce kaliteli sporcu yetiştirdik. Türkiye’nin birçok büyük kulübünde genç sporcularımız ter dökmektedir. Bu gördüğünüz yeşil sahada, şuan ay yıldızlı formayla ter döken sporcular yetişti ve yetişmeye de devam edecek. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; ‘Bir tek şeye ihtiyacımız var, o da çalışkan olmak.’ Biz bu doğrultuda emek vermeye devam edeceğiz. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayın, desteklerinize her zaman ihtiyacımız var.’’ İfadelerini kullandı. 

İLK PASI ÇOLAK VE MEHMETOĞLU YAPTI

Sözlerine son verirken Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Kapaklı Spor Kulübü Başkanı Hasan Dükanlı’ya teşekkür eden Karamehmetoğlu, oyunculara yeni sezonda başarılar diledi. Karamehmetoğlu, konuşmasının ardından Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Nalan Çolak ile karşılaşmanın başlama vuruşunu yaptı. Açılış töreninin ardından iki takımın da kaptanları sahaya ellerinde çiçeklerle sahaya çıkarak birbirlerine takdim etti. 

İLK DAKİKALARDA GOLÜ BULDU

Karşılaşmada Kapaklı Sitespor Emre, Tolga, Hakan, Mustafa, Mert, Hakan Çelik, Anıl, Gökhan, Emre Östen, Serkan ve Cengizhan ilk onbiri ile oynarken; Küçükçekmece Yeşilovaspor ise Zeki, Doğan, Çetin , Kadircan, Oğuz, Yusuf, Mertcan, Berkay, Berke, Muhammed ve Mehmet ilk onbiri ile sahaya çıktı.

Maça etkili başlayan Kapaklı Sitespor, aradığı gölü 2. Dakikada buldu. Emre’nin ortasında hava topuna çıkan Hakan Çelik, mükemmel bir kafa vuruşu ile topu ağlara yolladı. İlk yarının son dakikalarına kadar maçı önde götüren Kapaklı Sitespor 40. Dakikada talihsiz bir gol yiyerek maçın ilk 45 dakikasını 1-1 berabere kapattı.

İKİNCİ YARI GOLSÜZ GEÇTİ

Beraberliği bozmak için sahaya çıkan Kapaklı Sitespor, ikinci yarıda da etkili bir oyun performansı ortaya koydu. Üst üste ataklar gerçekleştiren Sitespor’un performansı, seyircilerden tam not aldı. Birçok gol pozisyonuna rağmen, bulduğu gol pozisyonlarını değerlendiremeyen Kapaklı Sitespor, maçı 1-1 berabere tamamladı.