U-14 Milli Takımı, Kapaklıspor ve Kapaklı Sitespor altyapısından yetişen iki oyuncusunun attığı gollerle zafere ulaştı. Erzurum karması ile hazırlık maçı oynayan Türkiye U-14 Milli Takımı, Kapaklısporlu Umut Aras ve Kapaklı Sitesporlu İnanç Gürbüz'ün golleri ile maçı 2-1 kazandı. Umut Gürbüz 1 gol, 1 asistle oynarken Umut Aras ise 1 gol kaydetti.

Geçtiğimiz günlerde Kapaklı’nın iki güzide takımı Kapaklıspor ve Kapaklı Sitespor altyapısında yetişen iki genç futbolcu, U-14 Milli Takım’ın 18 kişilik kadrosunda yer bularak sahaya çıkma şansı yakaladı. Kapaklı Sitespor forması giyen İnanç Gürbüz ve Kapaklıspor forması giyen Umut Aras, Milli takım forması ile çıktıkları ilk maçta birer gol atarak maçın skorunu belirlediler. 2-1 tamamlanan maçta tüm gollerin Kapaklılı gençlerden gelmesi, takımlarını ve ilçemizi gururlandırdı. 

 ‘’BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ’’

Umut Aras ve İnanç Gürbüz isimli iki genç futbolcunun başarılarının ardından, oyuncularını tebrik eden Kapaklıspor ve Kapaklı Sitespor kulüp yönetimleri başarılarının devamını diledi.