Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nin 23. Haftasında Kapaklı Sitespor, Saray Belediyespor’a konuk oldu. İki takımdan da cezalı birçok oyuncunun bulunmasına rağmen seyir zevki yüksek bir maç oynandı. Saray Şehir Sahası'nda oynanan karşılaşmaya temsilcimiz Kapaklı Sitespor Erdal, Coşkun, Mustafa, Gurur, Burhan, Melik, Enez, Anılcan, Feyyaz, Mert ve Mustafa ilk onbiri ile başladı.

İLK DEVREDE TEK GOL ÇIKTI

Taraftarı önünde maça iyi başlayan ev sahibi ekip Saray Belediyespor karşılaşmanın 4. dakikasında golü buldu. Sağ kanattan gelişen Saray Belediyespor atağında Furkan topu kendi kalesine gönderdi. Erken gelen golle birlikte öne geçen ev sahibi ekip, kalan dakikalarda kontrollü bir oyun ortaya koydu. Kapaklı Sitespor ilk devrenin ilerleyen bölümlerinde Mustafa ve Mert ile yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Son bölümlerde Kapaklı Sitespor atakları da gol değeri kazanmayınca ilk yarı Saray Belediyespor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

GOLLER YAĞMUR GİBİ GELDİ

Karşılaşmanın ikinci devresinin başlarında 2-0 geriye düşen Kapaklı Sitespor, ilerleyen dakikalarda Mert’in ayağından bulduğu goller farkı 1'e düşürdü: 2-1. Bu gole 64. dakikada cevap veren Saray Belediyespor, farkı yeniden ikiye çıkardı.

SİTESPOR SONRADAN AÇILDI

Kapaklı Sitespor'da Feyyaz ve Enez'in yerine oyuna Doğancan ve Serkan Akyüz dahil oldu. Özellikle Kaptan Akyüz’ün oyuna dahil olmasıyla hakimiyeti eline alan Kapaklı Sitespor sağlı sollu ataklarla ikinci golü aradı. Karşılaşmanın 75. dakikasında tecrübeli oyuncu Serkan Akyüz mükemmel bir frikik golüne imza atarak farkı bire indirdi. Skorun 3-2'ye gelmesiyle birlikte karşılaşmada heyecan da arttı. Rakip kalede ataklarını sürdüren konuk ekip Kapaklı Sitespor 81. dakikada Doğancan ile beraberlik golünü buldu. Karşılaşmanın kalan dakikalarında ise her iki takımında galibiyet golü için geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalınca, maç 3-3 beraberlikle sonuçlandı.

Bu beraberlik ile şampiyonluk yolunda ağır bir yara alan Kapaklı Sitespor puanını 49 yaparak lider Marmara Ereğlisi Belediyespor'un dört puan gerisine düştü. Saray Belediyespor ise kendi evinde 1 puanı hanesine yazdırarak toplam 45 puana ulaştı.