Eski müdür bıçaklı saldırı sonucu yaralandı Eski müdür bıçaklı saldırı sonucu yaralandı

Kapaklı'da bir kadın ve kadının babasını demir levye ile darp eden G.A. ve aynı yaştaki İ.M.T., 41 AGR 737 plakalı motosiklet ile olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine kaçan şahıslar ile Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Ekipleri arasında kovalamaca yaşandı. Kovalamaca esnasında polis otosuna çarparak düşen motosiklet sürücüsü G.A. ağır yaralandı. G.A. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polisin dur ihtarına rağmen durmayan şahıslara uyarı atışı yapıldı. G.A. ve İ.M.T, isimli şahıslar Silivri-Kapaklı Çevre Yoluna yönelirken ardından Yünsa Kavşağından Cezaevi Kavşağı istikametine ters yöne girdi.

POLİS EKİPLERİNE AİT ARACA ÇARPTI

Motosikletin sürücüsü yolun başka ekiplerce kesildiğini görünce manevra yaparak geri dönmek istedi. Sürücüsünün kontörlünü yitirdiği motosiklet devrildikten sonra onu takip eden Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine ait ekip aracına çarptı.

OTOPSİDE KURŞUN İZİNE RASTLANDI

Motosiklet üzerindeki İ.M.T. kazayı yara almadan atlatırken, ağır yaralanan G.A. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. G.A.’nın otopsisinde  vücudunda kurşun izine rastlandı.

Olay ile ilgili Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri tarafından inceleme başlatılırken 2 polis hakkında soruşturma açıldı. İfadelerin ardından adliyeye sevk edilen polislerden birisi savcılık sorgusunun ardından, bir diğeri ise adli kontrolle serbest bırakıldı. Olayda hayatını kaybeden G.A. otopsi işlemlerinin ardından Çerkezköy İstasyon mezarlığında ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.