Perşembe gününden bu yana haber alınamayan 46 yaşındaki İ.S., Çerkezköy Fevzipaşa Mahallesi Güvenç Sokak numara 13‘de bulunan apartmanın giriş katında bulunan iş yerinde arkadaşı tarafından ölü olarak bulundu.      

Çerkezköy Fevzipaşa Mahallesi Güvenç Sokak numara 13‘de bulunan apartmanın giriş katında bulunan iş yerinde meydana gelen olayda Perşembe günü akşam saatlerinden bu yana haber alınamayan 46 yaşındaki İ.S’nin kaldığı iş yerine giden arkadaşı kapıyı açtığında İ.S’yi cansız halde bularak durumu polis ve 112 ekiplerine bildirdi.

persembe-haber-is-ölü-1

Yapılan çalışmalarda 16 kaçak göçmen yakalandı Yapılan çalışmalarda 16 kaçak göçmen yakalandı

YAKLAŞIK BİR YIL ÖNCE ÇERKEZKÖY’E GELDİĞİ ÖĞRENİLDİ

Polis ve sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede İ.S’nin hayatını kaybettiği belirlenirken, iş yerindeki kötü koku nedeniyle olay yeri inceleme ekipleri ve Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı maske takarak inceleme yaptı. Bekar olduğu ve yaklaşık bir yıl önce Çerkezköy’e geldiği öğrenilen İ.S itfaiye ekiplerinin yardımıyla tabutla cenaze aracına taşındı.

OLAY İLE İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İ.S’nin cansız bedeni Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, cenaze kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.