Kapaklı Samsun Pelitbükü ve Çevre Mahalleleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin açılışında konuşan Kapaklı Samsun Pelitbükü ve Çevre Mahalleleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Avukat Hüseyin Aydoğdu, Dernek olarak amacımız sosyal yardımlaşma ve dayanışma ruhunu samimiyet içerisinde gerçekleştirmektir. Hemşerilerimizin gerek sağlık, gerek ulaşım, gerek eğitim gerekse çeşitli ihtiyaçlarını gidermek derneğimizin önceliklerindendir” diye konuştu.

17 Eylül Pazar günü saat 11.00’da düzenlenen törenle Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde Kapaklı Samsun Pelitbükü ve Çevre Mahalleleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin açılışı gerçekleştirildi.

“AMACIMIZ YARDIMLAŞMA RUHUNU SAMİMİYET İÇERİSİNDE GERÇEKLEŞTİRMEKTİR”

Düzenlenen törende açılış konuşmasını gerçekleştiren Kapaklı Samsun Pelitbükü ve Çevre Mahalleleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Avukat Hüseyin Aydoğdu, “elitbükü Samsun’un Alaçam ilçesine bağlı bir köydür. Pelitbükülüler, Pelitbükü ovasının Altınkaya barajını sularının altında kalması ve çeşitli nedenlerden dolayı büyükşehirlerimize göç etmek zorunda kalmışlardır. Bu göç dolayısıyla Pelitbükü nüfusunun en yoğun olduğu şehirlerimiz arasında Kapaklı gelmektedir. Kapaklı’da yaklaşık 3 bine yakın Pelitbükülü hemşehirlerimiz bulunmaktadır. Dernek olarak amacımız sosyal yardımlaşma ve dayanışma ruhunu samimiyet içerisinde gerçekleştirmektir. Hemşerilerimizin gerek sağlık, gerek ulaşım, gerek eğitim gerekse çeşitli ihtiyaçlarını gidermek derneğimizsin önceliklerindendir.” diye konuştu.                                                       

Kaymakam Gürdal, gazi ve şehit ailesini ziyaret etti Kaymakam Gürdal, gazi ve şehit ailesini ziyaret etti

“HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM”

Açılan derneğe başarılar dileyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Bu köyümüzün derneğinin köyümüzde açılıyor olması ve böyle genç bir avukat bir kardeşimizin derneğin öncülüğünü ediyor olması memnuniyet verici. Başarılar diliyorum ve hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.