Millî Eğitim Bakanlığınca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde; öğrencilerin sağlıklı beslenmeye yönelik beslenme alışkanlığı, gıda güvenliği, gıda güvencesi ve sunulan gıdanın kalitesi konularında farkındalığı artırmak, uluslararası standart ve şartlara uygunluğu sağlamak ve fiziksel aktiviteye teşvik etmek amacıyla yürütülmeye başlanan "Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Programı" kapsamında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan,  Milli Eğitim Bakanlığı tarafından seçilen 13 pilot okulun okul müdürleri, beden eğitimi öğretmenleri, okul sağlığı hemşiresi ve odak kişi olarak belirlenen personel katıldı.

Anaokulu öğrencileri Kapaklı’dan Şanlıurfa’ya hediye gönderdi Anaokulu öğrencileri Kapaklı’dan Şanlıurfa’ya hediye gönderdi

1 Okullarda Sağlıklı Beslenme, Fiziksel Aktiviteyle Desteklenecek

BİLGİ VERİLDİ

İl Okul Sağlığı Hizmetleri Sorumlusu Öğretmen Hayrettin Enis İçin tarafından Sağlıklı Beslenme, Hareketli Yaşam ve Fiziksel Etkinlikler Sorumlusu Öğretmen Ebru Esen tarafından da fiziksel aktivite hakkında bilgi verildi. Toplantı, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan'ın değerlendirme konuşmasının ardından sona erdi.