Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi tarafından alınan Muratlı Belediye Başkan Adayı’nın ‘Eğilim Yoklaması (Üye Bazlı Temayül)’ ile belirlenmesi kararının ardından Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, belediye binasındaki makam odasında yaptığı basın açıklaması ile temayül yoklaması seçimine girmeyeceğini duyurdu.

“MAKAM ODASININ KAPISINI HİÇ KAPATMADIM”

Başkan Nebi Tepe, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 

“Çok kıymetli Muratlılı hemşehrilerim:  1999 yılında sizlerden aldığım güven ve destek ile içerisinde güzel hizmetlerin yer aldığı 25. yılını doldurduğum Belediye Başkanlığı görevinin sonuna gelmiş bulunmaktayım. Çeyrek asırlık bu süreçte sizlere layık bir birey olarak Belediye Başkanlığı görevimi Muratlı Görevime, halkımızın güvenini boşa çıkarmayacağıma, halkımızın menfaatlerini koruyacağıma, bana verilen bu kutsal görevi layıkıyla yerine getireceğime ve kim olursa olsun herkese eşit davranacağıma yemin ederek başladım.   Belediye Başkanlığı makamı benim değil halkımızın makamıdır ilkesiyle makam odasının kapısını hiç kapatmadım.  

Okul bahçesinde yılan paniği Okul bahçesinde yılan paniği

“TEMAYÜL YOKLAMASI SEÇİMİNE GİRMEME KARARI ALDIM”

Görev sürem içinde en büyük ihtiyaçlarımız olan içme suyu hatlarını tamamen yenileyerek, kanalizasyon hatlarının tüm ilçeye kapsayacak şekilde tamamlayarak, doğalgaz çalışmalarına destek vererek Trakya’da ilk doğalgaz kullanan ilçe olmamızı sağlayarak, tüm köylerimizin yollarını parke taşı döşeyerek ve ilçemizi daha modern bir görünüme kavuşturmak için var gücümle çalıştım. Borçla aldığım Muratlı Belediyesini hiçbir kuruma borcu olmadan ve banka hesaplarında parası olan borçsuz bir şekilde teslim edeceğim. 25 yıldır bana göstermiş olduğunuz teveccüh, duyduğunuz güven, hissettirdiğiniz sevgi ve saygı için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 20 Ocak Cumartesi günü yapılacak olan temayül yoklaması seçimine girmeme kararı aldım. Seçime girecek arkadaşlara başarılar diliyorum.”