Yüceer: Tekirdağ’ı dünya şehri yapma zamanı Yüceer: Tekirdağ’ı dünya şehri yapma zamanı

Marmara Haber Gazetesi’nin 22.01.2024 tarihli haberinde, ‘Pınarca Muhtarlığı’ndan Yayılan Pis Kokular Adliyeye Kadar Ulaştı’ başlıklı haber hakkında açıklamada bulunan Pınarca Mahalle Muhtarı Taner Diril, “Söz konusu haber içeriğinde iddia edilen hususlar gerçeği yansıtmamaktadır. İlgili haber öncesinde Marmara Haber Gazetesinden veya başka hiçbir yerden hiç kimse beni aramamış, bana haber konusu ile ilgili hiçbir şey de sormamıştır.   

“ÇAMUR AT İZİ KALSIN” 

Haberde hakkımda savcılık soruşturması yazılı olduğunu görmem üzerine yaptığım araştırma neticesinde; hakkımda savcılığa şikayette bulunan kişinin muhtarlık seçimlerinde aday olacağını açıklayan, dolayısıyla benim muhtarlık adaylığında rakibim olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım. Şikayetlerin karalama maksatlı ve çamur at izi kalsın düşüncesi ile gerçekleştirilmiş olduğu ortaya çıkmaktadır. 

“ASILSIZ BİR İFTİRADAN İBARET”  

Haberde bahsi geçen ve parsel numarası yazılı taşınmazların hiç birisine elektrik bağlatmak maksadıyla tarafımca herhangi bir şekilde yazı verilmemiştir. Verildiği iddia ediliyor ise bu yazının ortaya çıkarılması gerekmektedir. Hali hazırda zaten bu taşınmazlardan çoğunluğunda zaten elektrik dahi bulunmamaktadır. Görüldüğü üzere tüm bu olanlar hakkımda yapılmış çirkin asılsız bir iftiradan ibarettir. Bu işlerin karşılığında para aldığım iddiası da gene benim ismimle bir araya gelmesi olanaksız çirkin bir başka bir iftiradan ibarettir. 

“BENİM VEYA MUHTARLIĞIN HERHANGİ BİR KAZANCI YOK” 

Gene Marmara Haber Gazetesi’nin sosyal medya platformunda ‘Kamulaştırmadan Çıkan Tonlarca Odunu Kimler, Kime, Ne Karşılığı Sattı?” yazısı ile ilgili olarak da; ilgili haber paylaşımında geçen iddialar tamamen asılsızdır. Odun kesimi yapmak isteyenler Orman İşletme Şefliğine müracaat ederek ve ödeme mukabilinde kesim yapmışlardır. Burada benim veya muhtarlığın herhangi bir kazancı kesinlikle olmadığı gibi herhangi bir şekilde sahte belge de düzenlenmemiştir. Sahte belge düzenlendiği iddia ediliyor ise bu belge nerededir? Aslında böyle bir belge bulunmamaktadır. Hakkımdaki haberlerin maksatlı iftiralardan ibaret olduğu açıkça anlaşılmaktadır. 

“TAKİPÇİSİ OLACAĞIM” 

Tüm bu iftiraların temel sebebine gelecek olursak, mahalleden gelen yoğun istek üzerine 2024 yerel seçimlerinde yeniden muhtar adayı olmamdır. Bana iftirada bulunan şahıs ise yerel seçimlerde muhtar adayı olarak karşıma çıkacaktır. Seçimlerde başarı göstermek için rakibi karalamak ve hakkında haksız ve asılsız iftiralarda bulunmak başarı için seçilecek en kirli yoldur. Hakkımda iftirada bulunan kişiler maalesef bu kirli yolu tercih etmişlerdir. Bir insana iftira atmak bu kadar kolay olmamalıdır. Hakkımda asılsız iftiralarda bulunan kişiler hakkında Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığında 22.01.2024 tarihi itibariyle suç duyurusunda bulunduğumu ve soruşturmayı takip ederek müfterilerin cezalandırılmasının takipçisi olacağımı kamuoyuyla paylaşmam gerekmiştir.”