Kapaklı Gazetesi  - Özel Ozan Gökcey Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü, düzenlediği yılsonu gösterisinde sokak hayvanları yararına bağış topladı. Miniklerin velilerine ve katılımcıların beğenisine sunduğu gösterileri ile sokakta aç kalan küçük dostlarımız için 118 kg köpek maması ve 20 kg kedi maması topladı.

Gösteri 15 Haziran Cumartesi günü saat 09.00’da Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Kapaklı Doğa ve Hayvanseverler Derneği (DOHAS) işbirliğinde düzenlenen yılsonu gösterisinde veliler 3 lira bağışta bulunarak hem sokak hayvanlarına destek oldu hem de çocuklarının muhteşem gösterilerine tanık oldu. 

‘’SEVGİMİZLE ANA KUCAĞI OLMAYA ÇALIŞTIK’’

1 dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan gösteride açılış konuşmasını Özel Ozan Gökcey Gündüz Bakım Evi Kurucusu Aynur Tuğran gerçekleştirdi. Yetiştirdikleri çocuklar ile gurur duyduklarını dile getiren Tuğran, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; ‘’Bir güzel yılı daha geride bıraktık. Çocuklarımızın minik kalplerinde taşıdıkları sevgiyi ve gözlerindeki ışıltıyı tanıdık. Onlara sevgimizle ana kucağı olmaya çalıştık. Onlar da sevgimize karşılık verdiler. Mutluluğu birlikte paylaştık. Onların ilk ellerinden tutan şanslı kişiler olduğumuz için gurur duyuyoruz. Her çocuk ayrı bir dünyadır. Onların güzel dünyalarında bizlere de yer verdiğiniz için, bizlere güvendiğiniz için siz değerli velilerimize çok teşekkür ederiz.’’

‘’BAŞARILAR DİLİYORUM’’

Mezun olan öğrencilere eğitim öğretim hayatında başarılar dileyen Tuğran, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü; ‘’Bugün yılsonu gösterimizin öncesinde 2 yaşından beri ellerinden tuttuğumuz sevgili çocuklarımızdan ayrılma vakti, ellerinde biberon ve emzikle gelen yavrularımız ilkokul sıralarına gönderme vaktidir. Bugünün küçükleri yarının büyükleridir. Bu yüzden çocuk sadece ailesinin değil, aynı zamanda ülkesinin de en önemli hazinesidir. Bizim kendilerine olan güvenimiz tamdır. Hepsine bundan sonraki eğitim öğretim hayatında başarılar diliyorum.’’

‘’DÜNYA ONLARLA GÜZEL''

Son olarak gösterinin aynı zamanda sokak hayvanlarına destek olmak amaçlı olduğunu ve bu nedenle büyük bir anlam taşıdığını söyleyen Aynur Tuğran, ‘’Bugünkü gösterimiz aynı zamanda sokak hayvanlarına yardım toplamak için de hazırlandı. Lütfen sokak hayvanlarına destek olmak amaçlı kapılarımızın önüne bir kap yemek ve su koyalım. Çünkü dünya onlarla güzel.’’ dedi. Tuğran’ın konuşmalarının ardından DOHAS Temsilcisi Yeşim Akın da bir konuşma gerçekleştirerek kendilerine destek olan velilere teşekkür etti.

128 KG MAMA TOPLANDI

Konuşmacıların ardından minikler gösterilerini sundu. Veliler ise çocuklarının gösterilerini alkış yağmuruna tutarken, cep telefonu kameraları ile bu anı ölümsüzleştirdi. Gerçekleştirilen yılsonu gösterisinde sokak hayvanlarına destek amaçlı 118 kg köpek maması ve 20 kg kedi maması toplandı.