Kapaklı’da okula giderken bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan ve 20 gündür yaşam mücadelesi veren ilkokul birinci sınıf öğrencisi Melih Topal, tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. 

BUGÜN DEFNEDİLECEK 

Melih Topal’ın cenazesi, 10 Ekim 2023 Salı günü (bugün) ikindi namazına müteakip Mevlana Cami’nde kılınacak olan cenaze namazının ardından Kapaklı Yeni Şehir Mezarlığına defnedilecek. 

Seyir halindeki minibüsün motor kısmı alev aldı Seyir halindeki minibüsün motor kısmı alev aldı

OKULA GİDERKEN AĞIR YARALANMIŞTI 

21 Eylül Perşembe günü Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzerinde meydana gelen kazadan 25 yaşındaki U.U. yönetimindeki 34 BMZ 919 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun karşısına geçmek isteyen ilkokul birinci sınıf öğrencisi Melih Topal'a çarpmıştı. Yaşanan kazada ağır yaralanan Melih Topal, ambulans ile Kapaklı Devlet Hastanesi’ne kaldırılmış ardından sağlık durumunun ciddi olması sebebi ile Çorlu Devlet Hastanesi'ne sevk edilmişti. Daha sonra İstanbul’da bir hastaneye sevke dilen Melih topal, 20 günlük yaşam mücadelesini kaybederek yaşama veda etti.