Son yapılan AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda milletvekili olmak isteyen il başkanlarına 'istifa için hazır olun' talimatı verildi. Bu talimat üzerine AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan’ın da milletvekilliği için istifa edeceği öğrenildi. Yine Kapaklı ve bölge siyasetinin tanınan isimlerinden AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Akın Yılmaz’ın da 15 Ocak’ta başlayacak olan sürecin ardından istifa ederek milletvekili aday adayı olacağı konuşuluyor.

LİSTEDE YER ALMALARINA KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR

Bugüne kadar istifa haberlerini yalanlayan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan’ın ve kamuoyunda ismi geçen Akın Yılmaz’ın milletvekili aday adayı olmasına ve listede yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu toplantı düzenledi Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu toplantı düzenledi

AK PARTİ TEKİRDAĞ’DA GÜÇ KAZANACAK

İl başkanlığı görevine geldikten sonra daha ılımlı bir politika izleyen ve her kesimden destek gören Mestan Özcan ile Kapaklı’da ve Tekirdağ genelinde gezmedik kapı bırakmayın Akın Yılmaz’ın aday olması halinde AK Parti’nin bu seçimlerde Tekirdağ’da güç kazanabileceği konuşuluyor.