Tekirdağ 1. Amatör Lig D Grubu’nda ligin 2. yarısında mağlubiyet yüzü görmeyen Kapaklı Kartalspor, 10. hafta karşılaşmasında Çerkezgücü Spor Kulübünü zorlanmadan Geçti.  İkinci yarının başında 10 kişi kalan Kara Kartal, buna rağmen tek kale bir oyun oynadı ve 3 puanı 4 golle aldı.

Pazar günü saat 13.00’de Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Kapaklı Kartalspor; Emre Bilgin, Talha, Yiğit, Çınar, Mert, İlker, Özden, Ömer, Salih, Eray, Yahya ilk onbiri ile başladı.

SOYUNMA ODASINA 2-0 ÖNDE GİRDİ

Kapaklı Kartalpor 30. dakikada Yahya ile 1-0 öne geçti. 38. dakikada Yahya ile bir gol daha bulan Kartalspor, soyunma odasına 2-0 önde girdi.

EMRE YOLDAŞ SKORU BELİRLEDİ

İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Kartalspor, 50. dakikada Özden Vardar’ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. 10 kişi kalmasına rağmen rakibi karşısında daha iyi oynayan Kartalspor, 65. dakikada Doğanay ile farkı 3’e çıkarırken, 85. dakikada Emre Yoldaş’ın attığı gol skoru belirledi 4-0

YENİLMEZLİK SERİSİNİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Ligin ikinci yarısında Çorlu Belediye deplasmanında başlayan yenilmezlik serisine bu maç ile devam eden Kartalspor, bu hafta Karaağaç deplasmanında bu seriye devam etmek istiyor.

GENÇ OYUNCULARLA MÜCADELE EDİYOR

Kapaklı Sitespor’dan 3 gollü galibiyet Kapaklı Sitespor’dan 3 gollü galibiyet

Rakiplerine nazaran genç bir kadroya sahip olan Kapaklı Kartalspor kadrosu, bir çoğu bu yıl ilk kez A takımda şans bulan futbolculardan oluşuyor. 15 yaşındaki Göktuğ kadronun en genci olurken; 18 yaşındaki Taha, Yiğit, Eray gibi ilk 11’deki diğer oyuncular da bu yıl ilk kez uzun soluklu bir ligde ter döküyor.

Kartalspor, Pazar günü saat 13.00’de Saray İlçe Stadyumu’nda yaptığı transferler ile ligin favorisi olarak görülen Karaağaçspor ile karşılaşacak.