Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği, birbirinden ünlü hocaların katılımıyla Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi Balo Salonu’nda Üç Aylar ve Depremzedeler için Kur’an-Kerim Tilaveti programı düzenledi.

Pazar günü saat 19.30’da Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi Balo Salonu’nda düzenlenen programa Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

alacamlilar-dernegi-kapakli-program-4

“6 ŞUBAT SABAHI KÖTÜ BİR FELAKETE UĞRADIK”

Kaymakamlıkta değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi Kaymakamlıkta değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan program, Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Başkanı Mustafa Taşkıran’ın günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasıyla devam etti. Programda kısa bir konuşma yapan Başkan Taşkıran, katılımcılara teşekkür etti. Konuşmasında 6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketine de değinen Taşkıran, “6 Şubat sabahı kötü bir felakete uğradık. O günden bugüne bir olduk, beraber olduk. İnşallah ülkemizde ve dünyada sağlığın, mutluluğun, huzurun olması temennisiyle Kapaklı Samsun Alaçamlılar Dernek başkanı olarak şahsım ve yönetimim adına değerli hocalarıma sizlerin huzurunda şükranlarımı sunuyorum. Sizleri de en kalbi duygularımla sevgiyle muhabbetle selamlıyorum.” dedi.

BÜYÜK BEĞENİ KAZANDI

Programda Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Dünya Birincileri Ayasofya-i Kebir Camii İmam Hatibi Kurra Hafız Bünyamin Topcuoğlu, Eyüp Sultan Camii İmam Hatibi Kurra Hafız Erhan Mete, Sultan Ahmet Camii İmam Hatibi Hafız Alpcan Çelik, İstanbul Fatih Camii İmam Hatibi Kurra Hafız Metin Çakar, Türkiye Ezanı Güzel Okuma Birincisi Büyük Çamlıca Camii Müezzini Mustafa Alp Hayta ve Mevlithan Emirgan Hamid-İ Evvel Camii Müezzini Aziz Hardal sesiyle katılımcıları büyüledi. Özellikle Sultan Ahmet Camii İmam Hatibi Hafız Alpcan Çelik ve Türkiye Ezanı Güzel Okuma Birincisi Büyük Çamlıca Camii Müezzini Mustafa Alp Hayta’nın okuduğu ‘Çift Ezan’ dinleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

Programın sonunda programa katılan hocalara Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram ve protokol üyeleri tarafından plaket takdim edildi. Program, günün anısına hatıra fotoğrafı çekinilmesiyle sona erdi.

alacamlilar-dernegi-kapakli-program-10alacamlilar-dernegi-kapakli-program-1alacamlilar-dernegi-kapakli-program-12alacamlilar-dernegi-kapakli-program-11alacamlilar-dernegi-kapakli-program-3alacamlilar-dernegi-kapakli-program-2alacamlilar-dernegi-kapakli-program-13alacamlilar-dernegi-kapakli-program-6alacamlilar-dernegi-kapakli-program-5alacamlilar-dernegi-kapakli-program-9alacamlilar-dernegi-kapakli-program-8alacamlilar-dernegi-kapakli-program-7